Fenerbahçe Levent Tüzemen'in İddiası Hakkında Açıklama Yaptı

16.09.2023 - 12:06

Fenerbahçe Levent Tüzemen'in İddiası Hakkında Açıklama Yaptı

A Spor’da yorumlarını paylaşan Levent Tüzemen, Fenerbahçe’nin Fred transferi süreciyle ilgili iddialarda bulundu. Fenerbahçe ise Levent Tüzemen hakkında açıklama yaptı ve bu iddiaların gerçek dışı olduğunu dile getirdi. 

A Spor yorumcularından Levent Tüzemen, Fred transfer süreciyle ilgili iddialarda bulundu. Manchester United yöneticilerinden birinin Fred için 5-10 milyon avro beklediği ve 15 milyon avro teklif gelince Fred’in Fenerbahçe’ye transfer olduğunu söylediği Levent Tüzemen tarafından iddia edildi. Tüzemen, bu iddia üzerine Fenerbahçe’nin 9 milyon avro açıklanan transfer ücretini şüpheli bulduğunu belirtti.

Levent Tüzemen’in bu iddialarına önce aynı kanalda çalışan Ahmet Selim Kul’dan yanıt geldi. Böyle bir durum olmadığını belirten Ahmet Selim Kul ile iddiaların sahibi Levent Tüzemen bu sebeple canlı yayında tartıştı.

Ahmet Selim Kul ile yaşanan tartışmanın ardından Fenerbahçe de bir açıklama yaptı. Levent Tüzemen’in iddialarının gerçek dışı olduğunu belirten Fenerbahçe, Tüzemen’e Fenerbahçe hakkında konuşmamasını tavsiye etti.

Fenerbahçe İsmini Ağzına Almadan Önce Birkaç Kez Düşünmeli

Fenerbahçe, A Spor’da yapılan bu yorumların ardından bir açıklama yaptı. Levent Tüzemen’in tüm iddialarının gerçek dışı olduğunu belirten Fenerbahçe, şu ifadeleri kullandı:

Bugün A Spor ekranlarında ‘yorumcu’ sıfatıyla yorumlar yapan Levent Tüzemen isimli şahıs futbolcumuz Fred ile ilgili asılsız iddialarda bulunmuştur.
Geçtiğimiz sezon üstlendiği kulüp savunucusu ve sözcüsü rolünü bu sezon da üzerine koyarak yalan ve algılarla sürdürmeye çalışan Levent Tüzemen, bugün katıldığı yayında da tamamen yalan olan algı oyunlarına devam etmiştir.
Canlı yayında milyonların gözü önünde meydana gelen bu olay, Türk spor medyasındaki bazı isimlerin üstlendikleri manipülatif rolün en açık göstergesidir. 
Yayın sırasında, aynı kanalın bir başka yetkilisi tarafından açıkça ortaya konan gerçeklerle ilgili şahsın düştüğü acınası durumun ibretlik olduğunu vurguluyor;
Bu şahsın Kulübümüz ve değerleri hakkında konuşmaktan imtina etmesini beklediğimizi,
Zorunlu kalmadıkça Kulübümüz hakkında konuşmamasını,
Fenerbahçe Spor Kulübü’nü, sporcularının adlarını ağzına almadan önce bir değil birkaç kez düşünmesini ciddiyetle öneriyoruz.