Taner Karaman Sosyal Medya Tacizine Tepki Gösterdi

09.09.2023 - 20:47

Taner Karaman Sosyal Medya Tacizine Tepki Gösterdi 

Taner Karaman, Türkiye-Ermenistan EURO 2024 grup eleme maçı sonrasında yapılan sosyal medya paylaşımlarına tepki gösterdi. Karaman, sokakta yapılsa taciz olacak her şeyin sosyal medyada ofansif mizah adıyla sunulduğunu belirtti.

EURO 2024 elemelerinde Türkiye’nin konuğu Ermenistan’dı. Karşılaşma 1-1 sona erdi ve Türkiye önemli bir fırsat tepti. Karşılaşma anında ve sonrasında sosyal medyada birçok paylaşım yapıldı. Bu paylaşımlardan biri Taner Karaman’ın tepkisini çekti.
Başarılı yorumcu sokakta yapılsa taciz olacak her şeyin internette yapıldığını belirtti ve bu paylaşımları yapanlara tepki gösterdi.

Sokakta Yapsa Taciz

Taner Karaman yaptığı paylaşımda, bu tarz hareketlerin sokakta yapılamayacağını belirtti ve sosyal medyada bu tarz paylaşımların agresif mizah adıyla sunulduğunu dile getirdi. Taner Karaman’ın yaptığı açıklama şu şekildeydi:

Sokakta yapsa taciz, suç... Sosyal medyada yapınca 'Agresif Mizah' öyle mi? Paylaşım altına yazılanlar, paylaşanlar ve daha nicesi! Yazıklar olsun.


Taner Karaman Kimdir?

Taner Karaman, 2010 yılında Bolu’da Fizik üzerine eğitimini tamamladı. Karaman aynı zamanda Marmara Üniversitesi’nde Spor Yöneticiliği okudu.

2009 senesinde Safe-Control adlı futbol scouting sistemi ile dünya çapında önemli bir ağın sahibi oldu ve dünyanın her yanında oynanan futbol karşılaşmalarının anlık verilerini toplayıp Avrupa ve Asya’da firmalara satışlarını gerçekleştirdi. Bir yandan da anlık veri çalışmaları yapmakta olan firmalara danışmanlık hizmeti verdi.

Haziran 2014 tarihinden itibaren A Spor ekranlarında spor yorumculuğu yapan Taner Karaman, aynı zamanda Temmuz 2012’den bu yana Sabah Gazetesi’nde Spor Editörü görevini üstlendi. Ocak 2015 ile Ocak 2017 tarihleri arasında da Türkiye Futbol Federasyonu’nda eğitmenlik görevi de yaptı. 

Kasım 2014’de Sinemis Yayınevi’nden Altı Üstü Futbol isimli kitabı yayımlanan Taner Karaman’ın Kasım 2015’de ise yine Sinemis Yayınevi’nden Futbolun Dengeleri isimli kitabı yayımlandı.

Sabah Gazetesi’ndeki görevinden ayrılan Taner Karaman, 2021 yılından bu yana Turkuvaz Medya’da dijital içerik yöneticiliği yapıyor. Taner Karaman, aynı zamanda A Spor ekranlarında yorumlarıyla futbolseverlerin karşısına çıkmaya devam ediyor.