TRT 1 Link Türkiye-Ermenistan 8 Eylül Canlı Maç İzle

08.09.2023 - 17:55

TRT 1 Link Türkiye-Ermenistan 8 Eylül Canlı Maç İzle

Euro 2024 Elemeleri D Grubu kapsamında Türkiye ve Ermenistan bir kez daha karşı karşıya geliyor. Eskişehir’de oynanacak olan kritik müsabaka saat 21.45’te başlayacak. Milli takımımızın maçından önce genel olarak şu tip aramalar ön plana çıkıyor: Ermenistan maçı izle, Türkiye maçı izle, Türkiye Ermenistan canlı izle, Türkiye Ermenistan canlı maç izle, Türkiye Ermenistan maç izle, Türkiye Ermenistan bedava maç izle, Türkiye maçı canlı izle, TRT link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri. Spor Ekranı farkıyla maça dair detayları incelemeniz mümkün.

TÜRKİYE-ERMENİSTAN MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

türkiye ermenistan

Türkiye-Ermenistan Maçı Canlı Yayın Linki 

Türkiye-Ermenistan Maç İzleme Linki Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Eskişehir’de Ermenistan’ı ağırlayacağı müsabakayı TRT 1’den izleyebilirsiniz.

Türkiye-Ermenistan Maçı Canlı Takip

Gruptaki liderliğini sürdürmek isteyen Türkiye, taraftar desteğiyle beraber bu maçı kazanmak istiyor. Kritik maçın istatistiklerini aşağıdaki bağlantıda takip edebilirsiniz.

TÜRKİYE-ERMENİSTAN MAÇI CANLI TAKİP

Türkiye Maç Fazlasıyla Lider

 türkiye a milli

Türkiye A Milli Futbol Takımı, şu ana dek alınan sonuçlardan sonra liderlik koltuğuna oturmuş durumda. Fakat hal grubun gizli liderinin Hırvatistan olduğunu anımsatalım. Çünkü Hırvatistan’ın Türkiye’ye kıyasla henüz 2 maçı eksik. Milli takımımız oynadığı 4 maçta 1 yenilgi ve 3 galibiyet aldı. Kaybettiğimiz maç, hatırlanacağı üzere iç sahada Hırvatistan’a karşıydı. Kunt önderliğinde Euro 2024’e gitmeyi amaçlayan Türkiye, genç oyuncularla beraber iyi bir jenerasyon yakaladı. A Milliler bu maçı kazanarak hem liderliğini sürdürmek hem de Ermenistan’ı devre dışı bırakmak istiyor. Türkiye bu maçtan sonra Bay takım olacağı için, Japonya ile özel bir maç yapacak.

Eskişehir’de Dev Hazırlık

 a milli takım

Türkiye’nin Ermenistan ile yapacağı maç, sadece futbol açısından değil iki ülke arasındaki siyasi gerginlik nedeniyle de oldukça önemli. Daha önce de olduğu gibi maç için geniş güvenlik önlemleri alınmış durumda. Eskişehir’de oynanan son milli maçlarda takımımız galip gelmeyi başarmıştı. Bu anlamda saha atmosferiyle milli takımımızı iyi motive eden yerlerden biri olduğu söylenebilir. Eskişehir’de taraftar grupları, milli takım maçı için özel bir hazırlık gerçekleştiriyor. Buna göre tribünlerde toplamda 32 bin Türk bayrağının yerleştirilmesi planlanıyor. Maçta çok özel taraftar şovlarına ve koreografilere tanıklık etmek mümkün olacak gibi görünüyor.

Ermenistan İddiasını Korumak İstiyor

 ermenistan maç paylaşımı

Türkiye ve Ermenistan arasında oynanacak maç öncesinde deplasman ekibi, grupta iddiasını koruyor. Fakat Ermenistan’ın bu maçı kaybetmesi, şansını artık ciddi anlamda azaltacaktır. Hatırlanacağı üzere ilk maçta Ermenistan, ekibimize karşı iç sahada kaybetmişti. Bu maçı da o müsabakanın bir rövanşı olarak gördükleri kesin. Hem rövanşı almak hem de gruptaki iddialarını sürdürmek için bu maç Ermenistan adına oldukça kritik. Takım, son yıllarda büyük bir organizasyona katılma başarısı gösteremedi. Ermenistan'ın deplasmanda Galler gibi güçlü bir ekibi yendiklerini anımsıyoruz. 3 maçta 2 galibiyet ve 1 yenilgi alan Ermenistan, son 3 remi maçında da takımımıza karşı kaybetti.