Özkan Öztürk TRT Spor’a Transfer Oldu

07.09.2023 - 10:37

Özkan Öztürk TRT Spor’a Transfer Oldu

Geçtiğimiz günlerde beIN Sports’tan ayrılan Özkan Öztürk, TRT Spor’a transfer olduğunu açıkladı. Özkan Öztürk, TRT Spor’da stüdyo programlarında ve maç anlatım koltuğunda futbolseverlerin karşısına çıkacak. Öztürk’ün ilk yayını Pazar günü Aktüel Futbol olacak.

beIN Sports’un en başarılı spikerlerinden Özkan Öztürk, geçtiğimiz günlerde Digitürk ile yollarını ayırdı. Digitürk ayrılığı sonrası hangi kanalda ekranlara çıkacağı merak edilen Öztürk’ün yeni adresi belli oldu. Özkan Öztürk, bundan böyle TRT Spor ekranlarında futbolseverlerin karşısına çıkacak.

Benim İçin Yeni Bir Macera Başlıyor

Özkan Öztürk, Twitter hesabından TRT Spor’a transfer olduğunu duyurdu. Kendisi için yeni bir macera başladığını belirten Öztürk, şu paylaşımı yaptı:

Herkese merhaba,
Benim için yeni bir macera başlıyor ve bu heyecanımı sizlerle paylaşmak istiyorum. 
An itibariyle Türkiye’nin ekranı TRT Spor ailesinin bir parçasıyım. Geçmişten günümüze TRT mikrofonlarıyla efsaneleşmiş isimlerin ayak izlerinden yürümek büyük bir gurur. 
Programlarla ekranlarda, çok kıymetli uluslararası organizasyonlarda da mikrofonda olacağım. Aynı zamanda TRT Radyo’da da Süper Lig anlatımlarına devam edeceğim. 
Bu büyük ailede yer almama vesile olan tüm yöneticilerime çok teşekkür ediyorum.
Kariyerimle ilgili aldığım karar sonrası öyle şeyler yazdınız ki çok duygulandım ve aynı zamanda büyük gurur yaşadım. Yıllardır boşa çalışmadığımı ve aramızdaki bağın ne kadar güçlü olduğunu gördüm. Desteğiniz, sevginiz için minnettarım.
Aynı sevgiye layık olmak için daha çok çalışmayı sürdüreceğim. 
Pazar akşamı 23.00’te Aktüel Futbol’da TRT SPOR’da görüşmek üzere. 
Sevgilerimle…


Özkan Öztürk Kimdir?

Özkan Öztürk, 1985'te Samsun’da dünyaya geldi. 2004 yılında Radyo & Televizyon bölümünde öğrenciyken spor medyası kariyerinde ilk adımları Best FM ile attı. Radyo kariyeri boyunca birçok röportaj, canlı maç anlatımı ve spor programıyla futbolseverlerin karşısına çıktı. 

Best FM Spor Müdürü oldu ve görev aldığı dönemde Futbol Vadisi isimli günlük spor programını hazırlayıp sundu. 2013 yılında radyodan ayrılmasının ardından 2014 yılında Lig TV'ye transfer oldu. 

Digitürk çatısı altında yaklaşık 9 yıl boyunca maç anlatımlarına imza atan Özkan Öztürk, beIN Sports’a veda etti. beIN Sports ayrılığı sonrasındaki Özkan Öztürk’ün yeni adresi merak ediliyordu. Geçtiğimiz saatlerde Öztürk’ün yeni adresi belli oldu.
Başarılı spiker Özkan Öztürk, bundan böyle TRT Spor ekranlarında futbolseverlerin karşısına çıkacak.