671’inci Elmalı Yağlı Güreşleri TV8,5’ta

07.09.2023 - 05:41

671’inci Elmalı Yağlı Güreşleri TV8,5’ta

Bu yıl 671’si düzenlenecek Elmalı Yağlı Güreşleri’nin yayıncısı belli oldu. 671’inci Elmalı Yağlı Güreşleri’nin TV8,5’ta yayınlanacağı açıklandı. 8-10 Eylül arasındaki müsabakaları, TV8,5 ekranlarından takip edebilirsiniz.

Bu yıl 671’incisi düzenlenecek Elmalı Yağlı Güreşleri, TV8,5’ta sporseverlerle buluşuyor. 8 Eylül Cuma gününden 10 Eylül Pazar gününe kadar güreşlerin tüm heyecanı, TV8,5 ekranlarında yaşanıyor. Geçtiğimiz yıllarda TRT Spor Yıldız ve DMAX’ten yayınlanan Elmalı Yağlı Güreşleri’ni bu yıl TV8,5 ekranlarından takip edebilirsiniz.

Bir Klasik TV8,5 Ekranlarında

TV8,5 671’inci Elmalı Yağlı Güreşleri’ni yayın akışına aldığını Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Bir klasik TV8,5 ekranlarında notuyla yapılan paylaşım şu şekildeydi:

Bir klasik, TV8,5 ekranlarında. 
671’inci Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri, bu hafta sonu TV8,5'ta!


Kırkpınar Kuralları Uygulanacak

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ramazan Karabulut, güreş ağası Hakan Çetin, Antalyalı başpehlivanlar İsmail Balaban, Yusuf Can Zeybek, Ali Gürbüz, Orhan Okulu, Mustafa Taş ve Osman Aynur'un katılımıyla güreş öncesi basın toplantısı düzenlendi.

671’inci Elmalı Yağlı Güreşleri ile ilgili Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk toplantıda açıklamalarda bulundu. Günlerce süren güreşleri hayata geçireceklerini dile getiren Halil Öztürk, şu ifadeleri kullandı:

Bütün boylarda boy atlamayı bu sene Elmalı'da gerçekleştireceğiz. Son 8'e kalan başpehlivanlarımızda da puanlamayı kaldırıyoruz. Yarı final ve finalde puanlama olmayacak. Eskiden dedelerimizin izlediği günlerce süren güreşleri bu yıl Elmalı'da hayata geçireceğiz. Gelecek yıl Kırkpınar'da uygulanması düşünülen bütün kuralları Elmalı'da uygulayacağız.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de güreş sporuna katkıda bulunan herkese teşekkür etti. Muhittin Böcek’in açıklamaları şu şekildeydi:

Hangi görüş ve düşünceden olursa olsun belediyelerimizin yaptığı güreşlere, Kırkpınar dahil olmak üzere hepsine elimden geldiğince katılmaya çalıştım. Konyaaltı Belediyesi başkanlığım sürecinde ilk Osman Aynur ile sonra İsmail Balaban, Ali Gürbüz ve bu yıl da Yusuf Can Zeybek'in katkılarıyla altın kemeri Antalya'mız ile buluşturduk ve buluşturmaya devam edeceğiz. Güreşseverleri 671’inci Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri'ne davet ediyorum.