FIBA Dünya Kupası Yarı Final ve Final Maçları NTV’de

06.09.2023 - 15:32

FIBA Dünya Kupası Yarı Final ve Final Maçları NTV’de

FIBA Dünya Kupası’nda yarı final ve final maçları NTV’de basketbolseverlerle buluşuyor. Cuma günü oynanacak iki yarı final maçı ve Pazar günü oynanacak final karşılaşmasını, NTV ekranlarından takip edebilirsiniz. 

FIBA Dünya Kupası’nda grup aşaması ve çeyrek final maçları S Sport Plus platformundan naklen yayınlandı. Çeyrek finalin son maçından itibarense NTV devreye girdi. Slovenya ile Kanada arasındaki çeyrek final maçını ekranlara getiren NTV, yarı final sonrasını da yayınlayacağını duyurdu. 

FIBA Dünya Kupası’nda yarı final ve final karşılaşmalarını, NTV ekranlarından takip edebilirsiniz.

Yarı Final Maçları Cuma Günü

NTV’nin yayın akışına aldığı FIBA Dünya Kupası yarı final karşılaşmaları Cuma günü oynanacak. 

Cuma günü yarı finalin ilk maçında Sırbistan, kupanın favorilerinden Kanada ile karşılaşacak. Litvanya’yı rahat geçmeyi başaran Sırbistan ile Doncic önderliğindeki Slovenya’yı mağlup ederek yarı finale yükselen Kanada arasındaki mücadele, Cuma 11.45’ten itibaren NTV’de olacak.

Yarı finalin ikinci maçında ise Almanya ile ABD kozlarını paylaşacak. Turnuvada yoluna yenilgisiz devam eden ve çeyrek finalde Letonya’yı mağlup etmeyi başaran Almanya, İtalya karşısında şov yaparak yarı finale yükselen turnuvanın favorisi ABD ile karşılaşacak. Cuma 15.40’taki ABD-Almanya FIBA Dünya Kupası yarı final mücadelesini, NTV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Litvanya-Sırbistan FIBA Dünya Kupası Çeyrek Final Maçı
Litvanya-Sırbistan FIBA Dünya Kupası Çeyrek Final Maçı

Dev Final Pazar Günü

FIBA Dünya Kupası’nda Cuma günü oynanacak yarı finallerin ardından finale yükselen ekipler belli olacak. NTV, FIBA Dünya Kupası final maçını da naklen yayınlayacağını açıkladı. Pazar günü 15.30’daki FIBA Dünya Kupası final karşılaşmasını, NTV ekranlarından takip edebilirsiniz.

Geçtiğimiz yıllarda da FIBA’nın büyük organizasyonlarını ekranlara getiren NTV, FIBA Dünya Kupası’ndaki yayınlara Çarşamba günü oynanan Slovenya-Kanada çeyrek final mücadelesiyle başladı. Yarı final maçlarını ve final mücadelesini de ekranlara getirecek NTV’nin önümüzdeki sezon basketbol yayınlarına devam etmesi bekleniyor. NTV’nin FIBA Dünya Kupası’nda yayınlayacağı tüm karşılaşmalar şu şekilde sıralanıyor:

7 Eylül
  • 11.45 Sırbistan-Kanada
  • 15.40 ABD-Almanya
9 Eylül 
  • 15.30 FIBA Dünya Kupası Final Maçı