Basketbolda Sezon Öncesi Hazırlık Turnuvaları S Sport Plus’ta

06.09.2023 - 15:13

Basketbolda Sezon Öncesi Hazırlık Turnuvaları S Sport Plus’ta

Basketbolun merkezi haline gelen S Sport Plus, sezon öncesi hazırlık turnuvalarını ekranlara getiriyor. Basketbolda sezon öncesi hazırlık turnuvaları, S Sport Plus’ta sporseverlerle buluşuyor. Türk Telekom, Galatasaray NEF, Fenerbahçe Beko ve Beşiktaş Emlakjet’in sezon öncesi hazırlık maçlarını, S Sport Plus’ta takip edebilirsiniz.

Avrupa’da basketbol sezonu önümüzdeki ay itibarıyla başlıyor. Takımlar, yeni sezon öncesinde hazırlık maçlarına ise Eylül ayında başlıyor. Euroleague ve NBA’in resmi yayıncısı S Sport Plus, sezon öncesinde üç hazırlık turnuvasını naklen yayınlayacağını açıkladı.

Türk Telekom ve Galatasaray NEF’in katılacağı 50 Years of Igokea M: Tel turnuvasıyla yayınlar başlayacak. Ardından Nick Galis International Turnuvası ekranlara gelecek. Sezonun hemen öncesinde ise Fenerbahçe Beko ve Beşiktaş Emlakjet’in katılacağı VTB Cup, S Sport Plus’ta basketbolseverlerle buluşacak.

S Sport Plus’ta basketbolda sezon öncesi hazırlık turnuvalarını izlemek için buraya tıklayın.

7 Eylül’de Yayınlar Başlıyor

S Sport Plus’ta 7 Eylül’de sezon öncesi hazırlık turnuvaları naklen yayınlanmaya başlıyor. Galatasaray NEF ve Türk Telekom’un katılacağı 50 Years of Igokea M:Tel turnuvasını S Sport Plus’ta izleyebilirsiniz. Turnuvanın yayın akışı şu şekilde:

7 Eylül 
  • 18.00 Hapoel Jarusalem-Türk Telekom
  • 21.00 Igokea M:Tel-Galatasaray NEF

8 Eylül
  • 18.00 Galatasaray NEF-CSKA Moskova

9 Eylül
  • 19.30 Türk Telekom-Partizan

S Sport Plus da turnuvalarla ilgili bir paylaşım yaparak sporseverleri bilgilendirdi. S Sport Plus’ın önümüzdeki günlerde de basketbol turnuvalarını ekranlara getirmesi bekleniyor.


Nick Galis ve VTB Cup da S Sport Plus’ta

Sezonun ilk hazırlık turnuvasının ardından S Sport Plus Nick Galis Turnuvası ve VTB Cup’ı ekranlara getirecek. Nick Galis Turnuvası’nda Fenerbahçe Beko boy gösterirken, VTB Cup’ta Fenerbahçe Beko’ya Beşiktaş Emlakjet de eşlik edecek. 

Nick Galis Turnuvası
  • 15 Eylül 20.00 Fenerbahçe Beko-Maccabi Tel Aviv
  • 16 Eylül 20.00 Fenerbahçe Beko-Panathinaikos

VTB Cup
  • 21 Eylül 17.00 MBA-Fenerbahçe Beko
  • 22 Eylül 20.00 Zenit-Beşiktaş Emlakjet