AFC Cup 2023 D-Smart’ta Başlıyor

04.09.2023 - 15:37

AFC Cup 2023 D-Smart’ta Başlıyor

AFC Cup 2023 D-Smart’ta başlıyor. Asya’daki önemli organizasyonların yayın haklarını elinde bulunduran D-Smart, 11 Eylül’den itibaren AFC Cup karşılaşmalarını futbolseverlerle buluşturuyor. Asya’daki diğer büyük organizasyonlar da D-Smart’tan naklen yayınlanacak.

Son yıllarda Güney Amerika ve Asya kupalarında önemli karşılaşmaları ekranlara getiren D-Smart, AFC Cup 2023 yayınlarına 11 Eylül’de başlayacağını duyurdu. AFC Cup 2023 heyecanı, sezon boyunca D-Smart’ta yaşanacak.

D-Smart, AFC Cup dışında Asya’nın diğer büyük organizasyonlarını da ekranlara getirecek. Eylül ayı içerisinde diğer organizasyonlardan da maç yayınlarının D-Smart’ta futbolseverlerle buluşması bekleniyor.

D-Smart AFC Cup 2023 Duyurusunu Twitter’dan Yaptı

D-Smart, AFC Cup 2023 maç yayınlarının başlayacağını Twitter’dan duyurdu. 11 Eylül’de maç yayınlarına başlayacaklarını açıklayan D-Smart, mücadelelerin D-Smart GO platformundan da ekranlara geleceğini futbolseverlerle paylaştı. D-Smart’ın AFC Cup 2023 ile ilgili yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

AFC CUP heyecanı D-Smart'ta başlıyor! ⚽
11 Eylül Pazartesi günü #DSmart ve #DSmartGO'da! 
Futbol tutkunuysan hemen üye ol. 🧡


D-Smart Elindeki Spor İçeriklerini Artırmaya Başladı

Yaklaşık 2 yıl önce Asya’daki büyük organizasyonları ekranlara getirmeye başlayan D-Smart, elindeki spor içeriklerinin sayısını artırmaya başladı. Başarılı platform, Asya’daki futbol organizasyonlarının yanında Güney Amerika’nın en büyük iki liginin canlı yayınlarını dahil etti.

Geçtiğimiz yıldan bu yana Brezilya Serie A ve Arjantin Ligi maçları D-Smart’ın başarılı spor kanalı Spor Smart’tan naklen yayınlanıyor. Bu karşılaşmaların yanına Avrupa’nın önde gelen liglerinden Portekiz Ligi yayınları da eklendi. Her hafta Porto, Benfica ve Sporting’in keyifli mücadeleleri D-Smart’ta futbolseverlerle buluşuyor.

Elindeki spor içeriklerinin sayısını artırmaya başlayan D-Smart, yaz aylarında da aktif olmayı başardı. Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda oynadığı Zalgiris ve Olimpija Ljubljana iç saha karşılaşmaları D-Smart’tan naklen yayınlandı.

Asya’daki yayınlara AFC Cup 2023 ile başlayacağını duyuran D-Smart’ın yeni yayın haklarıyla sporseverlerin karşısına çıkması bekleniyor.