Özkan Öztürk beIN Sports’tan Ayrıldığını Açıkladı

04.09.2023 - 15:05

Özkan Öztürk beIN Sports’tan Ayrıldığını Açıkladı

Başarılı spikerlerden Özkan Öztürk, beIN Sports’tan ayrıldığını açıkladı. 9 yıl önce Digiturk’te maç anlatımlarına başlayan Öztürk, çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Özkan Öztürk’ün yeni adresi ise henüz belli olmadı.

beIN Sports’un en başarılı spikerlerinden Özkan Öztürk, Digiturk’ten ayrıldığını açıkladı. Tam 9 yıldır Lig TV ve sonrasında beIN Sports’ta maç anlatımlarına imza atan Öztürk, ailesiyle birlikte ayrılık kararını aldığını paylaştı. Öztürk, yeni adresini ise henüz açıklamadı.

Bu Adımı Atmak Hiç Kolay Olmadı

beIN Sports’tan ayrıldığını Twitter hesabından açıklayan Özkan Öztürk, bu adımı atmanın hiç kolay olmadığını belirtti. Ailesiyle ortak karar aldığını belirten Öztürk, futbolseverlerle elbet yollarının bir daha kesişeceğini sözlerine ekledi. Özkan Öztürk’ün yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

VEDA
Binlerce maç, unutulmaz anılar…
Takım ayırt etmeden, tüm benliğimle, iliklerime kadar yaşayarak anlattım hep maçları. Sizlerle aramızda çok özel bir bağ oluştu. Hangi şehire, hangi stadyuma gitsem hep güzel karşılandım. Bu mesleği yapan bir insanın karşılaşabileceği en büyük saygı ve sevgiyi hissettim. Sizlere minnettarım. 
Bu adımı atmak hiç kolay olmadı. Çok düşündüm ve hayatımdaki en değerli varlığım ailemle aldığım karar neticesinde beIN Sports’a veda ettim. 
2014’te büyük heyecanla katıldığım Digiturk ailesinden güzel izler bırakmanın gururuyla ayrılıyorum. 9 yıl bünyesinde çalıştığım Digiturk’e ve bugüne kadar yanımda olan, desteğini hissettiğim mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim. 
Sevgili futbolseverler, elbet yollarımız yine kesişecek. Kendinize çok iyi bakın. Sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum.


Özkan Öztürk Kimdir?

Özkan Öztürk, 1985'te Samsun'un Bafra ilçesinde dünyaya geldi. 2004 yılında Radyo & Televizyon bölümünde öğrenciyken spor medyası kariyerinde ilk adımları Best FM ile attı. Radyo kariyeri boyunca birçok röportaj, canlı maç anlatımı ve spor programıyla futbolseverlerin karşısına çıktı. 

Best FM Spor Müdürü oldu ve görev aldığı dönemde Futbol Vadisi isimli günlük spor programını hazırlayıp sundu. 2013 yılında radyodan ayrılmasının ardından 2014 yılında Lig TV'ye transfer oldu. 

Digiturk çatısı altında yaklaşık 9 yıl boyunca maç anlatımlarına imza atan Özkan Öztürk, beIN Sports’a veda etti. Özkan Öztürk’ün yeni adresi henüz belli olmadı.