Bein Link Ankaragücü–Fenerbahçe 3 Eylül Canlı Maç İzle

03.09.2023 - 16:39

Bein Link Ankaragücü–Fenerbahçe 3 Eylül Canlı Maç İzle

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Fenerbahçe, Ankara temsilcisi olan Ankaragücü ile karşılaşıyor. Bu akşam saat 21.45’te başlayacak olan keyifli müsabaka öncesinde dikkat çeken aramaları şöyle özetlemek mümkün: Fenerbahçe maçı izle, Ankaragücü maçı izle, Ankaragücü Fenerbahçe canlı izle, Ankaragücü Fenerbahçe canlı maç izle, Ankaragücü Fenerbahçe maç izle, Ankaragücü Fenerbahçe bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Canlı yayın bilgilerine ulaşmak adına içeriğimizden yararlanabilirsiniz.

ANKARAGÜCÜ-FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Ankaragücü Fenerbahçe Maç Afişi

Ankaragücü-Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki 

Ankaragücü-Fenerbahçe Linki İki renktaşın karşı karşıya geleceği lig maçı, beIN Sports HD 1 kanalından yayınlanacak.

Ankaragücü-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Ankaragücü Fenerbahçe maçına Eryaman Stadyumu ev sahipliği yapacak. Fenerbahçe’nin başkentteki performansına tanıklık etmek isteyenler FB TV yayınını değerlendirebilir.

ANKARAGÜCÜ-FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

ANKARAGÜCÜ FENERBAHÇE MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Ligde Fire Vermedi

 fenerbahçe ankara deplasmanı

Fenerbahçe ligde şu ana dek oynadığı maçlarda herhangi bir puan kaybetmedi. Açılış haftasında Gaziantep’i rahat geçen sarı lacivertliler, sonrasında Samsunspor karşısında da hata yapmadı. Normalde geçen hafta oynanması gereken Başakşehir maçı ise Avrupa maçlarından dolayı ertelendi. Bu arada Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi kapsamında 6 resmi maça çıktı. Bu maçların tamamından galip ayrılarak ülke puanına ciddi bir katkı sağladılar. Fenerbahçe, Ankaragücü karşısında tahmin edileceği üzere maçın net favorisi durumunda. Maç öncesinde Emre Mor, Miha Zajc, Lincoln ve Ferdi’nin sakatlığı bulunuyor. Özellikle çok formda olduğu bir dönemde Ferdi’nin sakatlanması, taraftarı hayal kırıklığına uğrattı.

Altay Resmen Ayrıldı

 altay ali koç

Fenerbahçe’nin uzun süredir kalesini koruyan Altay Bayındır çok önemli bir transfere imza attı. Takımın aynı zamanda kaptanı olan Altay Bayındır, artık Premier Lig’in en güçlü takımlarından biri olan Manchester United için mücadele verecek. Resmi sözleşmeler ve imza paylaşımları bu hafta içerisinde her iki kulüpte de gerçekleştirildi. Altay kulüpten ayrılmadan önce Başkan Ali Koç’la da özel bir görüşme gerçekleştirdi. Aynı zamanda son Avrupa maçında da başarılı kaleci taraftarlarla vedalaştı. Ülkemizi artık İngiltere’de temsil edecek Altay’ın nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu. Bilindiği üzere Fenerbahçe, Altay’ın yerini doldurmak için Hırvat kaleci Livakovic ile anlaşma sağlamıştı.

Ankaragücü Açılışı Yapamadı

 ankaragücü fenerbahçe maç afişi

Trendyol Süper Lig’in iddialı takımlarından biri olan Ankaragücü, takımın başına Tolunay Kafkas’ı getirmişti. Uzun bir zamandan sonra bir kulüp takımı çalıştıran Kafkas, genel olarak verdiği demeçlerle gündem olmayı sürdürüyor. Ankaragücü, 3 haftanın sonunda henüz galibiyet elde edemedi. İlk hafta Kasımpaşa karşısında 3-2 kaybettikten sonra Adana Demirspor ve Karagümrük karşısında 2’şer puan kaybettiler. Bu süreçte attığı şık gollerle dikkat çeken Efkan Bekiroğlu, ne denli yetenekli bir isim olduğunu kanıtladı. 3 haftanın sonunda takıma 3 gollük bir katkı sunsa da bu özel performans takımın galibiyet kazanması için henüz yeterli olmadı. Ankaragücü’nde bu maç öncesinde Enock Kwateng’in sakatlık problemi sürüyor.