Bein Sports Link Beşiktaş-Sivasspor 2 Eylül Canlı Maç İzle

03.09.2023 - 15:13

Bein Sports Link Beşiktaş-Sivasspor 2 Eylül Canlı Maç İzle

Beşiktaş 1 haftalık aradan sonra Trendyol Süper Lig’e geri dönüyor. Kiev engelini aşan Beşiktaş, bu akşam saat 19.15’te Sivasspor’u ağırlıyor. Maç öncesi dikkat çeken trend aramalar şöyle: Beşiktaş maçı izle, Sivasspor maçı izle, Beşiktaş Sivasspor canlı izle, Beşiktaş Sivasspor canlı maç izle, Beşiktaş Sivasspor maç izle, Beşiktaş Sivasspor bedava maç izle, Beşiktaş maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Maç öncesi tüm gelişmeleri ve canlı yayın bilgilerini içeriğimizde bulabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ-SİVASSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Beşiktaş Sivasspor Maç Afişi

Beşiktaş-Sivasspor Maçı Canlı Yayın Linki 

Beşiktaş-Sivasspor Maç İzleme Linki Beşiktaş ve Sivasspor karşılaşmasına Vodafone Park ev sahipliği yapacak. Maç, ligin resmi yayın kuruluşu olan beIN Sports HD 1 kanalından yayınlanacak.

Beşiktaş-Sivasspor Maçı Canlı Takip

Beşiktaş’ın kendi sahasında Sivasspor ile kozlarını paylaşacağı keyifli müsabakaya dair istatistikleri aşağıdaki bağlantıdan takip edebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ SİVASSPOR MAÇI CANLI TAKİP

BEŞİKTAŞ SİVASSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Beşiktaş Haftayı Maç Yapmadan Geçirdi

 beşiktaş sivasspor maçı

Şenol Güneş önderliğinde sezona deplasmanda iyi bir başlangıç yapan ve moral bulan Beşiktaş, çok rahat kazanması beklenen maçta Pendikspor ile berabere kaldı. Golün uzatma dakikalarında gelmesi, taraftarda da büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Dolayısıyla Sivasspor maçı, takım için bir toparlanma ve kaybedilen puanı telafi etme maçı olarak görünüyor. Elbette henüz ligin başındayız ancak Beşiktaş lige ilk haftalardan tutunmak istiyor. Geçen sezon ilk yarıda gelen ciddi kayıplar, şampiyonluktan erken kopulmasına neden olmuştu. Beşiktaş’ın Avrupa maçı düşünülerek geçen hafta oynayacağı maç ertelenmişti. Aynı erteleme diğer takımlarımız için de yapılmıştı. Bu arada Amartey, Emrecan ve Tayyip Talha’nın sakatlık sorunları sürüyor.

Kartal Avrupa’da Gruplara Kaldı

 beşiktaş uefa

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi’nde kendisinden beklentilere şu ana dek başarılı bir şekilde yanıt verdi. Fenerbahçe ile beraber bu organizasyonda gruplara katılma hakkı kazanan Beşiktaş, ülke puanına da katkı sağladı. Dinamo Kiev’i rahat eleyen Beşiktaş’ın UEFA Konferans Ligi’ndeki rakipleri de dün belli oldu. Buna göre Beşiktaş; Club Brugge, Bodo Glimt ve Lugano ile eşleşti. Beşiktaş; Brugge ile beraber grubun favorisi olarak gösteriliyor. Siyah beyazlılar uzun bir süre ligi ve Avrupa’yı aynı anda götürecek gibi görünüyor.

Sivasspor’dan İyi Başlangıç

 sivasspor hazırlık bjk

Trendyol Süper Lig’in klasikleşen takımlarından biri olan Sivasspor, Rıza Çalımbay sonrasında yeni bir döneme girdi. Takımın başında genç teknik direktör Servet Çetin bulunuyor. Şu ana dek Servet Çetin, iyi bir başlangıç yaptı diyebiliriz. Geçen hafta Antalyaspor ile karşılaşan Yiğidolar, yenilmeme serilerini korudular. Süper Lig’de şu ana dek oynadıkları 3 maçtan 1 galibiyet ve 2 beraberlik çıkardılar. Maçlarda şu ana dek oldukça üretken görünen Sivasspor, burada bir sürprize imza atabilir. Oynadıkları her maçta gol bulan kırmızı beyazlı takımda Djerlek, sakatlık probleminden dolayı bu maçta sahada olamayacak.