Bein Sports Link Gaziantep FK-Galatasaray 2 Eylül Canlı Maç İzle

02.09.2023 - 17:41

Bein Sports Link Gaziantep FK-Galatasaray 2 Eylül Canlı Maç İzle

Trendyol Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray, sezona oldukça kötü başlayan ve şiddetle puana ihtiyacı olan Gaziantep FK deplasmanına çıkıyor. Bu akşam saat 21.45’te başlayacak keyifli müsabaka öncesinde genel olarak popüler aramalar şöyle: Galatasaray maçı izle, Gaziantep maçı izle, Gaziantep Galatasaray canlı izle, Gaziantep Galatasaray canlı maç izle, Gaziantep Galatasaray maç izle, Gaziantep Galatasaray bedava maç izle, Galatasaray maçı canlı izle, Bein maçı izle, Süper Lig link. Spor Ekranı kalitesiyle maça dair en güncel gelişmeleri inceleyebilirsiniz.

GAZİANTEP-GALATASARAY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

GAZİANTEP GS maçı

Gaziantep FK-Galatasaray Maçı Canlı Yayın Linki 

Gaziantep FK-Galatasaray Maç İzleme Linki Galatasaray ve Gaziantep FK takımları arasındaki karşılaşmaya Gaziantep Kalyon Stadyumu ev sahipliği yapacak. Maçı beIN Sports HD 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Gaziantep FK-Galatasaray Maçı Canlı Takip

Okan Buruk liderliğindeki Galatasaray’ın Gaziantep FK deplasmanındaki performansına tanıklık etmek istiyorsanız GS TV yayınında faydalanmanız mümkün.

GAZİANTEP FK-GALATASARAY MAÇI CANLI TAKİP

GAZİANTEP FK-GALATASARAY MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray’da Moraller Yerinde

 okan buruk gaziantep

Geçen sezonun şampiyonu olan ve kadrosundaki önemli yıldızları elinde tutmayı başaran Galatasaray’da keyifler yerinde. Trendyol Süper Lig’de ilk hafta Kayserispor karşısında 2 puan kaybeden Galatasaray, sonraki hafta iç sahada Trabzonspor ile karşılaştı. Zorlu geçen maçı 2-0 kazanan sarı kırmızılı ekipte özellikle İcardi’nin golleri taraftarda büyük sevinç yarattı. Geçtiğimiz hafta tıpkı Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi Galatasaray’ın da lig maçı ertelenmişti. Ülke puanının oldukça önemli olduğu bu süreçte takımların Avrupa maçlarına odaklanması sağlandı. Bu maçta fiziksel anlamda iyi bir Galatasaray ile karşılaşabiliriz. Bu arada Gaziantep FK deplasmanı öncesinde Galatasaray’da Sergio Oliveira, Fredrik Midtsjö, Wilfried Zaha ve Hakim Ziyech’in kadroda yer almadığı görüldü.

Cimbom Devler Ligi’nde Gruplara Kaldı

 fikstür şampiyonlar ligi

Galatasaray’da yıllar sonra yeniden Devler Ligi’ne katılmanı haklı gururu yaşanıyor. Son zamanlarda ülke puanındaki düşüş nedeniyle gruplara kalmak, Türk takımları için görece çok daha zor bir iş olmuştu. Galatasaray, geçen sezon ligimizin şampiyonu olmasına rağmen ne yazık ki toplamda 3 eleme maçı oynamak zorunda kaldı. Play-off aşamasında Norveç’in Molde takımı ile karşılaşan Galatasaray, zaman zaman çok zorlansa da bir şekilde turu geçmeyi bildi. Özellikle İstanbul’da oynanan futbolun tam anlamıyla tatmin edici olduğunu söylemek zordu. Galatasaray netice itibarıyla istediğini elde etti ve ülkemizi bu sene grup aşamasında temsil etmeye hak kazandı. Kura çekiminden sonra rakiplerimiz; Bayern, United ve Kopenhag şeklinde oluştu.

Gaziantep FK Son Basamakta

 gaziantep fk maç afişi

Galatasaray’ın bu akşam deplasmanda karşılaşacağı Gaziantep FK, pek çok açıdan zor günler yaşıyor. Tıpkı Hatayspor gibi geçen sezonun hemen hemen yarısını maç yapamadan geçirmek zorunda kalan ekipte pek çok ayrılık yaşandı. Bunların başında da takımı uzun zamandır çalıştıran Erol Bulut var. Trendyol Süper Lig’de toplamda 3 hafta geride kaldı. Bu 3 haftada Gaziantep FK takımı henüz galibiyete ulaşamadı. Takımda baş gösteren ekonomik sorunlarla beraber Gaziantep daha şimdiden ligin dibine demir atmış durumda.3 maç sonunda 7 gol yiyen ve 2 gol kaydeden kırmızı siyahlı ekip, ilk puanlarını güçlü Galatasaray karşısında almak istiyor. Ev sahibi ekipte İlker Karakaş’ın sakatlık problemi sürüyor. Takım; Jevtovic, Max Gradel ve Lazar Markovic gibi isimlerle gol bulmaya çalışacaktır.