Süper Kanal Sport’ta 2-3 Eylül Arasında Yayınlanacak TFF 2’nci Lig Maçları Belli Oldu

01.09.2023 - 16:27

Süper Kanal Sport’ta 2-3 Eylül Arasında Yayınlanacak TFF 2’nci Lig Maçları Belli Oldu

TFF 2’nci Lig’de her hafta bazı maçları ekranlara getireceğini duyuran Süper Kanal Sport, haftanın programını açıkladı. Süper Kanal Sport’ta 2-3 Eylül arasında yayınlanacak TFF 2’nci Lig maçları belli oldu. Açıklanan programa göre üç karşılaşma, Süper Kanal Sport’ta naklen yayınlanacak.

Süper Kanal Sport, geçtiğimiz hafta başlayan TFF 2’nci Lig’de bazı maçları yayın akışına aldı. 20 TL ücretle maçları yayınlayan Süper Kanal Sport, 2-3 Eylül arasında ekranlara getireceği maçları duyurdu. Açıklanan programda şu an için üç karşılaşma yer alıyor. Önümüzdeki günlerde yayın akışına yeni karşılaşmaların da dahil olabileceği tahmin ediliyor.

Açılış Karacabey Belediyespor ile Bursaspor Arasında

Süper Kanal Sport, Cumartesi günü 1 mücadeleyi yayın akışına aldı. İlk maçta sahadan istediğini alamayan Karacabey Belediyespor, eski günlerine dönmeyi umut eden Bursaspor’u konuk ediyor. Karacabey Belediyespor ile Bursasapor arasındaki mücadele, Cumartesi 20.00’den itibaren Süper Kanal Sport’ta futbolseverlerle buluşuyor.

Geçtiğimiz hafta da Bursaspor’un mücadelesini ekranlara getiren Süper Kanal Sport’un önümüzdeki haftalarda da benzer maç yayınlarına devam etmesi bekleniyor. Bursaspor da sosyal medya hesaplarından maç yayınlarının duyurusunu yapıyor.


Pazar Günü İki Maç Yayın Akışında

Süper Kanal Sport, Pazar günü ise iki mücadeleyi yayın akışına dahil etti. Yaptığı transferlerle dikkat çekmeyi başaran Sarıyer, ligin iddialı ekiplerinden Amed SF’yi konuk ediyor. Bu keyifli mücadele, Pazar 17.00’den itibaren Süper Kanal Sport’tan naklen yayınlanıyor.

Pazar gününün diğer karşılaşmasında ise Somaspor ile Arnavutköy Belediyespor kozlarını paylaşıyor. Sarıyer-Amed SF mücadelesi ile aynı saatteki Somaspor-Arnavutköy Belediyespor karşılaşmasını da Süper Kanal Sport’tan izleyebilirsiniz.

Süper Kanal Sport’un TFF 2’nci Lig canlı maç yayınlarına önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor. Ayrıca kanalın TFF 3'üncü Lig maçlarını da yayınlayacağı tahmin ediliyor. Süper Kanal Sport’a bağlanarak 20 TL ücretle haftanın karşılaşmalarından dilediğinizi takip edebilirsiniz.