Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın Konferans Ligi’ndeki Rakipleri TV8,5’ta Belli Oluyor

31.08.2023 - 22:40

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın Konferans Ligi’ndeki Rakipleri TV8,5’ta Belli Oluyor

Konferans Ligi gruplarına adını yazdırmayı başaran temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın rakipleri TV8,5’ta belli oluyor. Konferans Ligi grup aşaması kura çekimi, Cuma 15.30’dan itibaren TV8,5’tan naklen yayınlanıyor. TV8,5’un yayın akışını açıklamasının ardından “Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın rakipleri ne zaman belli oluyor? Konferans Ligi grupları kura çekimi ne zaman? Konferans Ligi kura çekimi hangi kanalda?” gibi sorular yanıt buldu.

Konferans Ligi’ndeki temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Beşiktaş, rakiplerini eleyerek adlarını gruplara yazdırmayı başardı. Fenerbahçe ile Beşiktaş’ın Konferans Ligi’ndeki rakipleri TV8,5 ekranlarında belli oluyor. Cuma 15.30’daki Konferans Ligi kura çekimini TV8,5 ekranlarından takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe Twente’yi Eleyerek Gruplara Kalmayı Başardı

Konferans Ligi’ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, play-off turunda Twente’yi elemeyi başardı. İlk maçı iç sahada 5-1 ile geçen Fenerbahçe, deplasmanda da rakibini penaltı golüyle 1-0 mağlup etti ve adını gruplara yazdırma başarısı gösterdi.

Fenerbahçe, Konferans Ligi’ndeki macerasına ikinci ön eleme turuyla başlamıştı. Zimbru’yu elemeyi başaran Fenerbahçe, ardından Slovenya temsilcisi Maribor’u mağlup etti. Play-off turunda da Twente karşısında galip gelen Fenerbahçe, böylece Konferans Ligi gruplarına kalmaya hak kazandı.

Fenerbahçe’nin Konferans Ligi grup aşamasındaki rakipleri kura çekiminin ardından belli olacak. Konferans Ligi kura çekimini, Cuma 15.30’dan itibaren TV8,5 ekranlarından takip edebilirsiniz.


Beşiktaş’ın Play-off Turundaki Rakibi Dinamo Kiev’di

Konferans Ligi play-off aşamasında Dinamo Kiev ile eşleşen Beşiktaş, ilk maçı deplasmanda 3-2 kazanmasını bildi. Rövanşı da İstanbul’da 1-0’lık sonuçla kazanmayı başaran Beşiktaş, böylece Fenerbahçe gibi adını Konferans Ligi gruplarına yazdırdı.

İkinci ön eleme turunda Tirana, üçüncü ön eleme turunda ise Neftçi Bakü’yü mağlup etme başarısı gösteren Beşiktaş, play-off turunda da Dinamo Kiev’i eleyince Konferans Ligi gruplarına katılmayı başardı.

Beşiktaş’ın Konferans Ligi’ndeki rakipleri TV8,5’taki kura çekimiyle belli olacak. Cuma 15.30’daki Konferans Ligi kura çekimini TV8,5 ekranlarından takip edebilirsiniz.