TRT Spor LİNK Beşiktaş-Dinamo Kiev 31 Ağustos Canlı Maç İzle

31.08.2023 - 16:00

TRT Spor LİNK Beşiktaş-Dinamo Kiev 31 Ağustos Canlı Maç İzle

Beşiktaş ve Dinamo Kiev, UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında İstanbul’da karşılaşıyor. Bu önemli maç, bu akşam saat 21.00’de başlıyor. Maç öncesinde genel olarak “Dinamo Kiev maçı izle, Beşiktaş maçı izle, Beşiktaş Dinamo Kiev canlı izle, Beşiktaş Dinamo Kiev canlı maç izle, Beşiktaş Dinamo Kiev maç izle, Beşiktaş Dinamo Kiev bedava maç izle, Dinamo Kiev maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, hazırlık maçı izle” gibi sonuçlar ön planda. Sizler için en güncel gelişmeleri bir araya getirdik.

BEŞİKTAŞ-DİNAMO KİEV MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Beşiktaş Dinamo Kiev Maç Afişi

Beşiktaş-Dinamo Kiev Maçı Canlı Yayın Linki 

Beşiktaş-Dinamo Kiev Maç İzleme Linki Beşiktaş ve Dinamo Kiev’in kozlarını paylaşacağı maça Vodafone Arena ev sahipliği yapıyor. Maçı TRT Spor’dan şifresiz izleyebilirsiniz.

Beşiktaş-Dinamo Kiev Maçı Canlı Takip

Siyah beyazlı temsilcimizin Ukrayna ekibi ile karşılaşacağı maça dair istatistikler, BJK resmi sitesinden futbol severlerle paylaşılacak.

BEŞİKTAŞ-KİEV MAÇI CANLI TAKİP

Beşiktaş Avantajlı Döndü

 cenk tosun

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi’nde şu ana dek oldukça önemli performanslara imza attı. Bir önceki turda Neftçi Bakü takımını devre dışı bırakan Beşiktaş, Şenol Güneş önderliğinde güzel bir sezon başlangıcı yaptı. Ukrayna ekibini deplasmanda 3-2 ile geçen Beşiktaş, bu maçta berabere bile kalsa gruplara katılmayı garantiliyor. Taraftarının da desteğiyle beraber Vodafone Park’ta önemli bir baskının oluşması bekleniyor. Beşiktaş’ın bu maçı kazanması hem prestij hem de ülke puanı açısından da oldukça önemli olacak. Bu arada Aboubakar, bu hafta milli takımından davet aldı. Oynaması halinde oyuncu, takımının en önemli kozlarından biri olacaktır.

Kartal Haftayı Maç Yapmadan Kapattı

 beşiktaş antrenman kiev

Türkiye Futbol Federasyonu; Adana Demirspor, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe’ye yönelik olarak önemli bir jest gerçekleştirdi. Buna göre Beşiktaş geçen haftayı maç yapmadan geçirdi. Ligde bir hafta dinlenme şansı bulan Beşiktaş, Dinamo Kiev müsabakasından sonra Sivasspor ile oynayacak. 3 Eylül’de oynanacak olan maç öncesinde Beşiktaş, 1 galibiyet ve 1 beraberlik almış durumda. Pendikspor’u evinde yenemeyerek yük bir hayal kırıklığı yarattılar. Bu arada sakatlık problemi ile karşı karşıya gelen Daniel Amartey, en az 2 hafta boyunca sahalardan uzak kalacak gibi görünüyor.

Dinamo Kiev Şansını Zorlayacak

 lucescu

Ukrayna ekibi Dinamo Kiev, malum süreçten dolayı oldukça zorlu bir dönemden geçiyor. Ekonomik zorlukların etkisiyle eski günlerinden bir hayli uzakta kalan başkent ekibi, maçlarını Romanya’da oynuyor. Bu da istedikleri baskıyı tam anlamıyla oluşturamamalarına neden oluyor. Dinamo Kiev’in başında tanıdık bir isim söz konusu. Mircea Lucescu, elindeki dar kadroya rağmen koşan bir takım yaratmayı başarmış. Fakat takımın yetenek seviyesi genel olarak zayıf olduğu için, bu mücadele bir noktadan sonra yetersiz kalıyor. Böyle maçlara iyi hazırlanan Lucescu, bir zamanlar Beşiktaş’ın başındaydı. Bu arada Kiev, haftayı kendi liginde maç yapmadan geçirdi.