S Sport Link Twente-Fenerbahçe 31 Ağustos Canlı Maç İzle

31.08.2023 - 15:55

S Sport Link Twente-Fenerbahçe 31 Ağustos Canlı Maç İzle

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanşında Hollanda’nın Twente takımına konuk oluyor. Fenerbahçe’nin oldukça rahat çıkması beklenen müsabaka, Türkiye saati ile 20.00’de başlıyor. Maç öncesi dikkat çeken aramaları şu şekilde aktarabiliriz: Fenerbahçe maçı izle, Twente maçı izle, Twente Fenerbahçe canlı izle, Twente Fenerbahçe canlı maç izle, Twente Fenerbahçe  maç izle, Twente Fenerbahçe bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri. Spor Ekranı farkıyla en yeni gelişmeleri okuyabilir ya da canlı yayın bilgilerini öğrenebilirsiniz.

TWENTE-FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe twente afişi

Twente-Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki  

Twente-Fenerbahçe Maç İzleme Linki Fenerbahçe ve Twente’nin bir kez daha kozlarını paylaşacağı keyifli müsabaka, S Sport’tan yayınlanacak.

Twente-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Twente, taraftarının da desteğiyle en azından Fenerbahçe’ye karşı galip gelmek istiyor. Mücadeleye tanıklık etmek isteyenler, FB TV yayınından faydalanabilir.

TWENTE-FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Turu İlk Maçta Bitirdi

 ismail kartal

Bizi Avrupa’da başarılı bir şekilde temsil eden ve ülke puanına önemli bir katkı sağlayan Fenerbahçe, turu büyük ölçüde İstanbul’da noktaladı. Bu maça sarı lacivertliler 5-1’lik skorun verdiği müthiş öz güvenle çıkacaktır. İlk maçın ilk yarım saatlik bölümünde tutuk kalmasına rağmen rakibin 10 kişi kalmasını iyi değerlendiren Fenerbahçe, gollerini üst üste bulmayı başardı. Jayden Oosterwolde’nin kilidi açtığı maçta İrfan Can Kahveci de performansıyla taraftarları büyüledi. Bu maçta İsmail Kartal’ın belli bölgelerde rotasyona gitmesi muhtemel görünüyor. Küçük çaplı bir mucize olmazsa, temsilcimiz adını gruplara yazdıracak gibi görünüyor.

Fenerbahçe’de Transfer Hareketliliği

 fenerbahçe transfer

Fenerbahçe bir yandan ligde ve Avrupa’da peş peşe galibiyetler alırken diğer yandan da kadrosuna son şeklini veriyor. Transferin bu son ve en kritik aşamasında Fenerbahçe’de hem gelen hem de giden transferlerde ciddi bir hareketlilik söz konusu. Fenerbahçe, kaleci transferine noktayı koyarak önemli ölçüde rahatladı. Kaptan Altay Bayındır ise Manchester United’ın yolunu tuttu. Bu arada Crespo’nun da Genoa ile anlaşması an meselesi. Bu arada yönetim, anlaşmaya vardığı Morelos’u 2 gün önce İstanbul’a getirdi. Aynı şekilde King’in de önümüzdeki günlerde satılması bekleniyor.

Twente Artık Prestij Peşinde

 twente açıklama

Fenerbahçe karşısında öne geçmesine rağmen, özellikle ikinci yarıda gelen goller nedeniyle tam anlamıyla dağılan Twente, en azından taraftarına güzel bir galibiyet hediye etmek isteyecektir. Neticede rakip, ilk maçta 10 kişi kaldıkları süreye kadar Fenerbahçe ile başa baş mücadele edebileceklerini göstermişti. Hollanda’da oynanacak rövanş maçı için net bir favoriden söz etmek zor. Twente oyunun başından itibaren yüksek tempo ile Fenerbahçe’ye baskı uygulamaya çalışacaktır. Twente de tıpkı Fenerbahçe gibi geçen haftayı ligde maç yapmadan geçirdi. Takımların bu nedenle maça fiziksel açıdan iyi durumda çıkması bekleniyor.