Adana Demirspor-Genk Konferans Ligi Play-off Turu Rövanş Maçı EXXEN TV’de

27.08.2023 - 19:52

Adana Demirspor-Genk Konferans Ligi Play-off Turu Rövanş Maçı EXXEN TV’de

Konferans Ligi’ndeki temsilcimiz Adana Demirspor, Genk karşısında tur arıyor. Adana Demirspor-Genk Konferans Ligi play-off turu rövanş maçı EXXEN TV’de naklen yayınlanıyor. Perşembe 21.00’deki mücadeleyi, EXXEN TV ekranlarından takip edebilirsiniz.

Konferans Ligi’ndeki temsilcilerimizden Adana Demirspor, Belçika’da ilk maçı 2-1 kaybetti. Son dakikalarda yediği golle mücadeleyi kaybeden Adana Demirspor, iç sahada kazanarak Konferans Ligi gruplarına kalmak istiyor. 

Adana Demirspor ile Genk arasındaki Konferans Ligi play-off turu rövanş maçı ise EXXEN TV ekranlarından naklen yayınlanıyor. Perşembe 21.00’deki mücadeleyi, Turkcell TV+’ın yeni kanalı EXXEN TV ekranlarından takip edebilirsiniz.

EXXEN TV’nin yayın akışını açıklamasıyla “Adana Demirspor’un rövanş maçı hangi kanalda? Adana Demirspor-Genk şifresiz mi?” soruları yanıt buldu.

Hatalarımızı Düzelteceğiz

2-1 sona eren Genk mücadelesinin ardından Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert açıklamalarda bulundu. Hatalarından ders çıkaracaklarını dile getiren Kluivert, ikinci maç için sabırsızlandığını sözlerine ekledi. Patrick Kluivert’ın yaptığı açıklamalar şu şekildeydi:

İlk yarıda zor anlar yaşadığımız dakikalar oldu ama 20’nci dakikadan itibaren oyuna ortak olduk. İkinci yarının başında güzel bir gol attık. Ardından iki faul yüzünden saçma sapan goller yedik. Önümüzde Adana’da oynanacak bir maç var. Keşke o maç şimdi oynansa çünkü çok sabırsızım. Bütün analizlerimizi yapıp, hatalarımızı düzelteceğiz.


Adana’daki Sıcağa Ayak Uyduracağız

Genk Teknik Direktörü Wouter Vrancken de karşılaşmanın ardından basın karşısına çıktı. İlk yarıda durağan olduklarını belirten Vrancken, rakibin kendilerine ayak uydurduğunu dile getirdi. İkinci maçta Adana’daki sıcağa ayak uyduracaklarını sözlerine ekleyen Vrancken, şu ifadeleri kullandı:

İlk yarıda durağandık. Rakibimiz bizim oyunumuza ayak uydurdu. Zorlu bir maçtı. Oyuncularımı tebrik ettim. Çünkü başta zorlansalar da takım ruhuyla devam edip maçı kazandılar. Ben şansa inanmam. Rakibimiz iyi bir takım. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Özellikle ikinci devre top hakimiyetimiz çok iyiydi. Adana’da onlar için sıcak hava avantajı var. Biz de bu sıcağa ayak uyduracağız. Elimizden geleni yapacağız.