Hentbol Süper Lig Maçları THF TV YouTube ve TRT Spor Yıldız’da

27.08.2023 - 13:59

Hentbol Süper Lig Maçları THF TV YouTube ve TRT Spor Yıldız’da

Hentbolda kadınlar ve erkeklerde Süper Lig heyecanı başladı. Hentbol Kadınlar Süper Ligi ve Hentbol Erkekler Süper Ligi maçları 2023/24 sezonu boyunca THF TV YouTube ve TRT Spor Yıldız’da sporseverlerle buluşuyor. Sezon boyunca tüm karşılaşmaları şifresiz şekilde izleyebilirsiniz.

Hentbolda hem kadınlar hem erkeklerde Süper Lig maçları 26 Ağustos’ta başladı. Geçtiğimiz yıllarda yayıncı TRT Spor Yıldız’dı. Bu yıl TRT Spor Yıldız’a THF TV YouTube kanalı da eklendi. Türkiye Hentbol Federasyonu, yaptığı açıklamayla her maçın canlı yayınlanacağını duyurdu.

Hentbol Süper Ligi’nde sezon boyunca tüm karşılaşmaları, THF TV YouTube ve TRT Spor Yıldız ekranlarından takip edebilirsiniz.

Yayınlar Cumartesi Günü Başladı

2023/24 Hentbol Sezonu Kadın ve Erkekler Süper Lig karşılaşmaları bu hafta sonu oynanacak maçlar ile başladı. Kadınlar Süper Ligi 1'inci Hafta karşılaşmalarının tamamı THF TV Youtube kanalından canlı yayınlandı.

Erkekler Süper Lig 1'inci hafta maçları ise 27 ve 30 Ağustos tarihlerinde oynanacak. 27 Ağustos'ta oynanan Spor Toto -Köyceğiz Belediyesi maçı ile 30 Ağustos tarihinde oynanacak Beşiktaş-Nilüfer Belediye maçı TRT Spor Yıldız kanalından, diğer karşılaşmalar ise THF TV Youtube kanalından canlı yayınlanacak.

Rize Belediyesi-İzmir BB Hentbol Erkekler Süper Ligi 1'inci Hafta Maçı
Rize Belediyesi-İzmir BB Hentbol Erkekler Süper Ligi 1'inci Hafta Maçı 

YouTube Yayını Yapan Federasyonların Sayısı Artıyor

Türkiye’de son dönemde birçok federasyon YouTube üzerinden canlı yayınlara imza atıyor. Türkiye Basketbol Federasyonu Kadınlar Süper Lig ve basketbolda alt liglerin tamamını ekranlara getiriyor. Ayrıca alt yaş kategorilerinde karşılaşmalar da TBF TV YouTube kanalında yayınlanıyor.

Voleybolda da yıllardır TVF TV YouTube kanalından canlı yayınlara imza atılıyor. Geçmişte Sultanlar ve Efeler Ligi karşılaşmalarını yayınlayan TVF TV YouTube kanalı, son yıllarda alt lig karşılaşmalarını naklen ekranlara getiriyor. 
Geçtiğimiz aylarda TFF’nin de canlı yayınlara imza atmaya başladığı görülmüştü. Türkiye’de alt yaş turnuvaları Türkiye Futbol Federasyonu’nun YouTube kanalında sporseverlerle buluştu.

TFF, TBF ve TVF’ye bu sezon THF de eklendi. Geçmişte alt lig maçlarını ve Süper Lig’den bazı maçları yayınlayan THF TV YouTube kanalı, bu yıl Erkekler ve Kadınlar Süper Ligi’ndeki tüm karşılaşmaları sporseverlerle buluşturacak.