S SPORT LİNK Dinamo Kiev-Beşiktaş 24 Ağustos CANLI MAÇ İZLE

24.08.2023 - 15:44

S SPORT LİNK Dinamo Kiev-Beşiktaş 24 Ağustos CANLI MAÇ İZLE

Beşiktaş ve Dinamo Kiev takımlarını karşı karşıya getirecek olan kritik maç, bu akşam Türkiye saatiyle 20.00’de başlayacak. Müsabaka, Ukrayna’daki savaş koşulları nedeniyle Romanya’nın Bükreş şehrinde oynanacak. Maç öncesinde; “Dinamo Kiev maçı izle, Beşiktaş maçı izle, Dinamo Kiev Beşiktaş canlı izle, Dinamo Kiev Beşiktaş canlı maç izle, Dinamo Kiev Beşiktaş maç izle, Dinamo Kiev Beşiktaş bedava maç izle, Dinamo Kiev maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, hazırlık maçı izle” gibi sonuçların ön plana çıktığı görülüyor. Spor Ekranı kalitesiyle canlı yayın detaylarını öğrenebilirsiniz.

DİNAMO KİEV-BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

dinamo kiev bjk

Dinamo Kiev-Beşiktaş Maçı Canlı Yayın Linki 

Dinamo Kiev-Beşiktaş Maç İzleme Linki Beşiktaş ve Dinamo Kiev arasında oynanan UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçını S Sport üzerinden izleyebilirsiniz.

Dinamo Kiev-Beşiktaş Maçı Canlı Takip

Siyah beyazlı temsilcimizin Dinamo Kiev karşısındaki performansına tanıklık etmek ve istatistikleri takip etmek için aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

DİNAMO KİEV-BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI TAKİP

Beşiktaş Neftçi’yi Rahat Geçti

 beşiktaş kadro

Beşiktaş UEFA Konferans Ligi’nde gruplara kalmak adına Dinamo Kiev engelini geçmek zorunda. Dinamo Kiev, geçen sezon Fenerbahçe ile aynı sezonda 2 kez karşılaşmıştı. Eski gücünde olmayan Kiev temsilcisi karşısında Beşiktaş favori durumunda. Bunda Kiev’in maçlarını Ukrayna’da oynayamayacak olması da eklenince ibre siyah beyazlılardan yana oluyor. Beşiktaş bundan bir önceki turda Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü ile karşılaştı. Neftçi’yi iyi bir oyunla deviren Beşiktaş, ülke puanına da güzel bir katkı yaptı. Milot Rashica ve Alex Oxlade-Chamberlain gibi eklemelerle daha da güçlenen ekip, ilk maçtan avantajlı bir skorla dönmek istiyor.

Beşiktaş’tan Talisca Açıklaması

 beşiktaş açıklama

Beşiktaş, resmi sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden Talisca transferine ilişkin bir açıklama gerçekleştirdi. Buna göre yöneticiler, Talisca transferinin mümkün görünmediğini açık bir dille ifade etmiş oldu. Taraftar her şeye rağmen bu transfer konusunda umutluydu ancak bu açıklama büyük bir hayal kırıklığı yaratmış oldu. Bu arada Beşiktaş geçen hafta Trendyol Süper Lig’de iç sahada Pendikspor’a karşı 2 puan kaybetti. Golün son dakikalarda gelmesi ise takım için daha da üzücü oldu. Bu açıdan Kiev maçıyla beraber kaybettiği morali yeniden kazanmak istiyor. Bu arada Emrecan Uzunhan, Dinamo Kiev maçında yer alamayacak.

Kiev’in Başında Lucescu Bulunuyor

 dinamo kiev maç afişi

Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev, her sene istikrarlı bir şekilde Avrupa kupalarında boy gösteriyor. Takımın başında deneyimli teknik direktör Mircea Lucescu bulunuyor. Rumen teknik direktör daha önce ülkemizde Beşiktaş ve Galatasaray’ı çalıştırmıştı. Geçen sezon Fenerbahçe’yi ön elemelerde devre dışı bırakmalarına rağmen grup aşamasında oynanan iki maçı da kaybetmişlerdi. Bu sezon ise Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Aris ile eşleştiler. Uzatmalar neticesinde Aris’i kupanın dışına itmeyi başardılar.