S SPORT LİNK Fenerbahçe- Twente 24 Ağustos CANLI MAÇ İZLE

24.08.2023 - 15:37

S SPORT LİNK Fenerbahçe- Twente 24 Ağustos CANLI MAÇ İZLE

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’ne katılmak için son bir tur daha geçmek zorunda. Temsilcimiz bu akşam saat 20.00’de Hollanda’nın Twente takımını konuk ediyor. Keyifli geçmesi beklenen maç öncesi trend aramalar şöyle: Fenerbahçe maçı izle, Twente maçı izle, Fenerbahçe Twente canlı izle, Fenerbahçe Twente canlı maç izle, Fenerbahçe Twente maç izle, Fenerbahçe Twente bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri. Maça dair güncel gelişmeleri ve canlı yayın detaylarını öğrenmek istiyorsanız doğru adrestesiniz.

FENERBAHÇE-TWENTE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe twente

Fenerbahçe-Twente Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe-Twente Maç İzleme Linki Fenerbahçe ve Twente’nin karşı karşıya geleceği müsabakayı sadece S Sport ekranlarından izlemeniz mümkündür.

Fenerbahçe-Twente Maçı Canlı Takip

Kadıköy’de oynanacak olan Twente maçına taraftarın ilgisi bir hayli fazla. Maçı canlı takip etmek için dilerseniz Fenerbahçe TV yayınından yararlanabilirsiniz.

FENERBAHÇE-TWENTE MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Güven Veriyor

kadro fenerbahçe

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’e 2’de 2 ile başladı. Şu anda ligde 2 maçını da kazanan tek takım durumundalar. 2 haftanın sonunda adını liderliğe yazdıran başarılı ekip, aynı başarıyı Avrupa kupalarında da sürdürmek istiyor. Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek finalin kapısından dönen sarı lacivertliler, bu sezon UEFA Konferans Ligi’nde ülkemizi gururlandırmak niyetinde. Gruplara kalmak adına son adım, Twente engelini aşmak. Daha önceki turda Slovenya ekibi Maribor’u rahat bir şekilde eleyen Fenerbahçe, bu turun da net şekilde favorisi. Cengiz Ünder ve Fred, UEFA listesine dahil edilmiş durumda. Her iki oyuncu da Samsunspor maçında süre aldı ve başarılı bir performans sergiledi.

Livakovic Açıklandı

 livakovic

Fenerbahçe’nin hafta sonunda oynayacağı Başakşehir maçı, UEFA Konferans Ligi’ndeki kritik eşleşme nedeniyle ertelendi. Bu jesti TFF, Avrupa’da oynayan 4 temsilcimiz için de yaptı. Dolayısıyla Fenerbahçe, özellikle de rövanş maçı öncesinde ekstra bir maç oynamamış olacak. Hafta sonu Samsunspor’u deplasmanda 2 golle yenerek liderliğe oturan Fenerbahçe, şimdi tüm konsantrasyonunu Twente maçına vermiş durumda. Bu arada Fenerbahçe yönetimi, Livakovic transferine son noktayı koyduğunu resmi olarak duyurdu. Başarılı kaleci bu akşam özel bir uçakla İstanbul’a gelecek ve yeni takımıyla sözleşme imzalayacak.

Twente, Riga’yı Eledi

 twente maç afişi

Geçen sezon Hollanda Ligi’nde başarılı bir performansa imza atarak dikkat çeken Twente, bunun ödülünü UEFA Konferans Ligi ile almak istiyor. Twente de tıpkı ekibimiz gibi bu kupaya 2. Ön Eleme Turu ile başladı. 2. Ön Eleme Turu özelinde Hammarby takımı ile karşılaşan Twente, rakibini iyi bir oyunla devre dışı bırakmayı bildi. Sonraki turda ise Letonya’nın Riga takımını eleyen Twente, Fenerbahçe’nin rakibi oldu. Takımda Türk oyuncu Naci Ünüvar’ın yer aldığını anımsatalım. Gij Smal haricinde takımda herhangi bir eksik söz konusu değil.