Dinamo Kiev-Beşiktaş Konferans Ligi Ön Eleme Play-off Turu Maçı S Sport Plus’ta

22.08.2023 - 09:16

Dinamo Kiev-Beşiktaş Konferans Ligi Ön Eleme Play-off Turu Maçı S Sport Plus’ta

Dinamo Kiev ile Beşiktaş, Konferans Ligi gruplarına kalmak için karşı karşıya geliyor. Dinamo Kiev-Beşiktaş Konferans Ligi ön eleme play-off turu maçı, S Sport Plus’ta yayınlanıyor. Perşembe 20.00’deki karşılaşmayı, S Sport Plus platformundan takip edebilirsiniz.

Konferans Ligi’ndeki temsilcimiz Beşiktaş, play-off turunda Dinamo Kiev ile karşı karşıya geliyor. Dinamo Kiev ile Beşiktaş arasındaki Konferans Ligi ön eleme play-off turu ilk maçı ise S Sport Plus’ta futbolseverlerle buluşuyor. Perşembe 20.00’deki mücadeleyi, S Sport Plus ekranlarından takip edebilirsiniz.

S Sport Plus’ın yayın akışını açıklamasıyla “Dinamo Kiev-Beşiktaş hangi kanalda? Dinamo Kiev-Beşiktaş maçı ne zaman? Beşiktaş’ın Konferans Ligi maçı hangi kanalda?” soruları yanıt buldu.

Dinamo Kiev-Beşiktaş karşılaşmasını S Sport Plus’ta takip etmek için buraya tıklayın.

İkinci Yarıda Tamamen Oyuna Hakimdik

Neftçi Bakü karşısında deplasmanda 3-1 kazanan Beşiktaş, İstanbul’da rakibini geriden gelerek 2-1 ile geçmeyi başardı. Karşılaşmanın ardından Şenol Güneş oyun ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Neftçi’nin iyi oyuncuları var ama sezon başı olduğu için takımlarda istenilen performans yakalanamayabilir. Biz orada 75 dakika oyuna hakimdik. Rakibi çıkarmadan goller bulduk. Sonra oyunu rakibe vermiştik. Burada iyi başladık. Hücumda etkinliğimiz yoktu. Muleka’nın pozisyonu vardı. Ama az pozisyonumuz vardı. Rakibin çıktığı pozisyonda golü yedik. 
İkinci yarıda tamamen oyuna hakimdik, golleri bulduk. Sezon başında belli oyuncular form yakaladı, bazı oyuncularımız istenilen seviyeye gelemedi. Genç oyuncularımız iyiydi. Şimdi Dinamo Kiev maçına bakacağız. Çok daha farklı bir maç oynayacağız. Umarım Kiev’i yenip turu geçeriz. 3 günde bir maç yapacağız. O yüzden kadroda değişiklik yapmak istiyorum. Gelen oyuncular ve diğer oyunculardan katkı bekliyoruz. Oyuncularım ellerinden gelen gayreti gösterdi. Taraftar da olağanüstü destek verdi. Bizim için iyi bir akşam oldu.


Dinamo Kiev Penaltılarda Güldü

Beşiktaş’ın rakibi olmaya hak kazanan Dinamo Kiev ise Aris önünde penaltılarda güldü. Deplasmanda rakibine 1-0 mağlup olan Kiev, rakibini rövanş mücadelesinde 2-1 geçmeyi başardı. Uzatmalarda gol olmayınca karşılaşma seri penaltı vuruşlarına gitti ve penaltılarda galip gelen Dinamo Kiev oldu.

Mircea Lucescu’nun çalıştırdığı Dinamo Kiev ile temsilcimiz Beşiktaş arasındaki Konferans Ligi ön eleme play-off turu ilk maçı, Perşembe 20.00’den itibaren S Sport Plus’ta.