Fenerbahçe-Twente Konferans Ligi Ön Eleme Play-off Turu Maçı S Sport Plus’ta

22.08.2023 - 14:33

Fenerbahçe-Twente Konferans Ligi Ön Eleme Play-off Turu Maçı S Sport Plus’ta

Konferans Ligi’ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, play-off turu ön eleme maçında Twente ile karşılaşıyor. Fenerbahçe-Twente Konferans Ligi ön eleme play-off turu maçı, S Sport Plus’ta futbolseverlerle buluşuyor. Fenerbahçe-Twente karşılaşmasını, Perşembe 20.00’den itibaren S Sport Plus ekranlarından izleyebilirsiniz.

Konferans Ligi’nde play-off turuna yükselen temsilcimiz Fenerbahçe, Hollanda Eredivisie’nin güçlü ekiplerinden Twente ile karşılaşıyor. Fenerbahçe ile Twente arasındaki Konferans Ligi play-off turu ilk maçının yayıncısı geçtiğimiz saatlerde belli oldu. Fenerbahçe-Twente mücadelesi, Perşembe 20.00’den itibaren S Sport Plus’ta.

S Sport Plus’ın yayın akışını açıklamasının ardından “Fenerbahçe-Twente maçı hangi kanalda? Fenerbahçe-Twente ne zaman? Fenerbahçe’nin Avrupa maçı hangi kanalda?” soruları yanıt buldu.

Fenerbahçe-Twente Konferans Ligi maçını S Sport Plus’ta izlemek için buraya tıklayın.

Fenerbahçe Maribor Önünde Zorlanmadı

Konferans Ligi’ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, üçüncü ön eleme turunda Slovenya temsilcisi Maribor ile karşılaştı. İlk maçta rakibini 3-1 ile geçen Fenerbahçe, deplasmanda da 3-0’lık galibiyet aldı. 

İki maçı da kazanarak bir üst tura yükselen Fenerbahçe’de 3-0 kazanılan rövanş karşılaşmanın ardından teknik direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu. Baştan sona üstün olduklarını dile getiren Kartal, şu ifadeleri kullandı:

Bu maça gerçekten iyi hazırlandık. İstanbul'daki ilk maçta rakibi tanıdık ve burada da doğru analizler yaptık. Oyuncularım verdiğim görevleri harfiyen yerine getirdiler. Güzel bir oyun ve güzel skorla buradan ayrılıyoruz. Ülke puanına katkı sağladığımız için mutluyuz. Net galibiyetle buradan ayrıldığımız için da ayrıca mutluyuz.
Twente gibi iyi bir takıma karşı oynayacağız, tarihi bir kulüp. Dünya futbolunda yeri olan ve altyapıları iyi olan bir ülke. Onlara karşı en iyi şekilde hazırlanacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Üç günde bir maç oynamak kolay değil. Geçen sezon çok geç bitti, geç dönenler var, hala aramıza katılanlar var. Hepsini ayrı ayrı planlayarak hem lig hem Avrupa'ya hazırlanmak önemliydi. Taraftarlarımızı mutlu etmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.



Twente İki Maçını da Kazandı

Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’ndeki rakibi Twente, Hammarby maçlarıyla Avrupa macerasına başladı. Rakibini uzatmalar sonucunda eleyen Twente, üçüncü ön eleme turunda Letonya temsilcisi Riga ile eşleşti. İki maçı da kazanan Twente, böylece temsilcimizin rakibi oldu.

Fenerbahçe ile Twenta arasındaki Konferans Ligi ön eleme play-off turu ilk maçını, Perşembe 20.00’den itibaren S Sport Plus’tan takip edebilirsiniz.