BEIN LİNK Samsunspor–Fenerbahçe 21 Ağustos CANLI MAÇ İZLE

21.08.2023 - 17:18

BEIN LİNK Samsunspor–Fenerbahçe 21 Ağustos CANLI MAÇ İZLE

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Fenerbahçe, ligin yeni ekibi olan Samsunspor deplasmanına gidiyor. Bu akşam saat 21.00’de başlayacak olan kritik müsabaka öncesinde futbol severlerin yaptığı aramalar genel olarak şu şekilde: Fenerbahçe maçı izle, Samsunspor maçı izle, Samsunspor Fenerbahçe canlı izle, Samsunspor Fenerbahçe canlı maç izle, Samsunspor Fenerbahçe maç izle, Samsunspor Fenerbahçe bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Canlı yayın detayları ve güncel gelişmeler sizlerle!

SAMSUNSPOR-FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Samsunspor Fenerbahçe Maç Afişi

Samsunspor-Fenerbahçe- Maçı Canlı Yayın Linki 

Samsunspor-Fenerbahçe Maç İzleme Linki Fenerbahçe ve Samsunspor arasındaki Süper Lig maçını sadece beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Samsunspor-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Lige iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe, Samsunspor karşısında net biçimde favori. Keyifli geçmesi beklenen maça dair istatistikleri aşağıdaki bağlantıdan takip edebilirsiniz.

SAMSUNSPOR-FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

SAMSUNSPOR FENERBAHÇE MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Sezonu İyi Açtı

 ismail kartal

Fenerbahçe, 9 yıldır devam eden şampiyonluk hasretine artık son vermek istiyor. Bu sezon başkan Ali Koç için de son şans olarak görünüyor. Fenerbahçe için sezon başında iyi bir seri yakalamak, moral ve hava açısından oldukça önemli. Sezona iç sahadaki Gaziantep FK galibiyetiyle başlayan sarı lacivertliler, özellikle ilk yarıdaki oyunuyla fark yarattı. Oyunun ikinci yarısında, rakip 10 kişi kalmasına rağmen Fenerbahçe biraz olsun oyundan düştü. Tadic’in de penaltı kaçırmasıyla beraber Gaziantep takımı iyice moral buldu. Son dakikalarda Fenerbahçe adeta kabus görse de hanesine 3 puanı yazdırdı.  

Cengiz ve Fred İlk Kez Kadroda

 fenerbahçe kadro

Fenerbahçe’de yeni transferlere kavuşmanın heyecanı yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta takıma dahil edilen Fred ve Cengiz Ünder ilk kez kamp kadrosuna dahil oldu. İki isim aynı zamanda UEFA kadrosuna da yazıldı. Hafta içi oynanacak olan Twente maçında da sahada olma ihtimalleri yüksek. İsmail Kartal muhtemelen bu iki oyuncuyu Samsunspor maçında yedek başlatacaktır. Fakat ikinci yarıda taraftarların yeni transferleri izleme olasılıkları oldukça yüksek. Bu arada Fenerbahçe tarafında bu maç öncesinde Emre Mor, Lincoln ve Osayi gibi isimler sakat oldukları için yer alamayacak.

Samsunspor Yıllar Sonra Süper Lig’de

 samsunspor maç afişi

Trendyol Süper Lig’in yeni takımı Samsunspor, yıllar sonra yeniden Türk futbolun zirvesine tırmandı. Kırmızı beyazlı takım, geçen sezon TFF 1’inci Lig’i şampiyon olarak tamamladı. Takımın başında yerli teknik direktör Hüseyin Eroğlu bulunuyor. Samsunspor sezonun açılış haftasında Sivasspor deplasmanına çıktı. Maçta 1-0 geriye düşen Karadeniz ekibi, oyunun sonlarına doğru beraberlik golünü buldu. Fenerbahçe maçından önce takımda ciddi bir sakatlık problemli görünmüyor. Taylan Antalyalı, Fofana ve Mouandilmadji gibi oyuncular, bu maçta ev sahibinin en önemli kozları olacaktır.