Almanya Kupası S Sport Plus’ta

09.08.2023 - 17:51

Almanya Kupası S Sport Plus’ta

Almanya Kupası S Sport Plus’ta başlıyor. Hafta sonu ilk tur maçlarının oynanacağı Almanya Kupası’nda iki mücadele S Sport Plus’tan naklen yayınlanıyor. Önümüzdeki turlarda da S Sport Plus’ın yayınlara devam etmesi bekleniyor.

Son yıllarda D-Smart ve ardından VOLE ekranlarından futbolseverlerle buluşan Almanya Kupası, 2023/24 sezonuna S Sport Plus’ta giriş yapıyor. Almanya Kupası’nda ilk tur maçlarından iki tanesini yayın akışına alan S Sport Plus’ın önümüzdeki turlarda da yayınlara devam etmesi bekleniyor.

Almanya Kupası başta olmak üzere birçok mücadeleyi S Sport Plus’ta kesintisiz izlemek için buraya tıklayın.

İlk Turdan İki Maç S Sport Plus Yayın Akışında

Almanya Kupası’nda ilk tur maçlar hafta sonu oynanacak. Tek maçlı eliminasyon usulüyle oynanacak ilk turdan iki mücadele, S Sport Plus yayın akışına dahil edildi. Önümüzdeki turlarda da yayınların devam etmesi bekleniyor.

S Sport Plus’ta naklen yayınlanacak ilk mücadelede Borussia Dortmund sahne alıyor. Cumartesi 16.30’daki Schott Mainz ile Borussia Dortmund arasındaki mücadeleyi, S Sport Plus platformundan takip edebilirsiniz.

S Sport Plus’ın yayın akışına aldığı ikinci maç ise Teutonia Ottensen ile Bayer Leverkusen arasında oynanacak. Bu mücadele de Cumartesi 16.30’da başlayacak ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak.

Almanya Kupası’nda önümüzdeki turlarda da mücadelelerin S Sport Plus platformunda olacağı tahmin ediliyor.


Birçok Organizasyon S Sport Plus’ta Sporseverlerle Buluşuyor

S Sport Plus, birçok önemli müsabakayı ekranlara getiriyor. La Liga ve İtalya Serie A S Sport Plus’ta yayınlanan en önemli futbol ligleri. Belçika Pro League maçlarını da ekranlara getiren S Sport Plus, Almanya Kupası’nı da futbolseverlerle buluşturuyor.

Basketbol Euroleague, Eurocup ve NBA maçlarını yayınlayan S Sport Plus, dövüş sporları ve NFL’i de naklen yayınlıyor. Önümüzdeki günlerde dünyanın dört bir yanından spor müsabakaları S Sport Plus’ta yayınlanmaya devam edecek.

Futboldan basketbola, basketboldan tenise, tenisten dövüş sporlarına birçok spor organizasyonunu S Sport Plus’ta izlemek için buraya tıklayın.