Rıdvan Dilmen Sports Digitale’de

09.08.2023 - 17:34

Rıdvan Dilmen Sports Digitale’de

Başarılı yorumcu Rıdvan Dilmen, Sports Digitale’de futbolseverlerin karşısına çıkıyor. Rıdvan Dilmen, her Salı günü “Referans” isimli programıyla Sports Digitale ekranlarında futbolseverlerle buluşuyor. Rıdvan Dilmen’in TV8,5’taki yayınlara da devam etmesi bekleniyor.

Başarılı YouTube spor kanallarından Sports Digitale, transferlerine bir yenisini ekledi. NTV, TRT Spor ve TV8,5’ta sporseverlerin karşısına çıkan Rıdvan Dilmen, yeni sezonda Sports Digitale ekranlarında olacak.

Rıdvan Dilmen’in Sports Digitale’de yapacağı program da belli oldu. Rıdvan Dilmen her Salı günü “Referans” isimli programla futbolseverlerin karşısına çıkacak.

Türk Futbolunun Referans İsmi Sports Digitale’de

Sports Digitale, gün içinde önce saat 17.00’yi işaret etti. Bir duyuru yapacağını açıklayan Sports Digitale, saatler 17.00’yi gösterdiğinde Rıdvan Dilmen transferini açıkladı. Sports Digitale’in Rıdvan Dilmen ile ilgili yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Türk futbolunun 'referans' ismi!💪Sports Digitale ailesine hoş geldin Rıdvan Dilmen!
📺Rıdvan Dilmen, her salı 'Referans' programı ile Sports Digitale'de...



Rıdvan Dilmen Kimdir?

15 Ağustos 1962’de, Aydın’ın Nazilli ilçesinde Mehmet Lütfü Bey ile Makbule Hanım’ın dördüncü ve son çocukları olarak dünyaya gelen Rıdvan Dilmen, spora atletizmle başladı, daha sonra futbola yöneldi. Rıdvan Dilmen 13-14 yaşlarında, mahalle arasında oynarken keşfedildi ve daha sonra Nazilli Sümerspor’da futbola başladı. Ardından Muğlaspor’a transfer oldu ve burada oynadığı futbolla büyük takımların dikkatini çekti. Muğlaspor sonrası Boluspor, Sarıyer ve Fenerbahçe formaları giydi.

Futbol hayatına teknik direktörlükle yeni bir sayfa açan Rıdvan Dilmen; Vanspor, Konyaspor, Altay, Karşıyaka, Adanaspor ve Fenerbahçe'de teknik direktörlük yaptı. NTV Spor'daki %100 Futbol programında yorumculuk yapan ve aynı dönem Sabah gazetesinde köşe yazarlığı görevine devam eden Rıdvan Dilmen, aynı zamanda Fanatik gazetesinde İddaa tahminleri yaptı. NTV Spor’dan ayrıldıktan sonra TRT Spor’a geçen Dilmen, yarım sezonun ardından bu ekranlara da veda etti. Rıdvan Dilmen, geçtiğimiz sezon ise TV8,5 ekranlarında Murat Kosova ile %100 Futbol programına imza attı.

Rıdvan Dilmen yeni sezonda her Salı “Referans” isimli programıyla Sports Digitale YouTube kanalında futbolseverlerin karşısına çıkacak .