Ergin Aslan TRT Spor’a Transfer Oldu

09.08.2023 - 18:05

Ergin Aslan TRT Spor’a Transfer Oldu

Başarılı futbol yorumcusu Ergin Aslan, TRT Spor’a transfer oldu. Son dönemde dijital medyada futbolseverlerin karşısına çıkan Aslan, yeni sezonda TRT Spor ekranlarında boy göstereceğini açıkladı. Ergin Aslan, TRT Spor’daki macerasına Gündem Futbol programıyla başladı.

Süper Lig başlangıcı öncesinde spor medyasında transferler hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz saatlerde bir transfer haberi de TRT Spor’dan geldi. TVNET ve TV8,5 ekranlarında futbolseverlerin karşısına çıkan Ergin Aslan, yeni sezonda TRT Spor ekranlarında olacağını duyurdu. Ergin Aslan, TRT Spor’daki macerasına 9 Ağustos’taki Gündem Futbol programıyla başladı.

Geçtiğimiz günlerde Cem Dizdar ile yollarını ayıran TRT Spor, böylece yeni sezonun ilk transferine imza attı. TRT Spor’un önümüzdeki günlerde yeni transferlerle dikkat çekmesi bekleniyor.

Bir Kap Bildirimi de Benden

Ergin Aslan, TRT Spor’a transfer olduğunu Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Yeni sezonda TRT Spor ekranlarında yer alacağını açıklayan Aslan, şu ifadeleri kullandı:

Bir KAP bildirimi de benden gelsin. Yeni sezonda TRTSpor ekranlarındayım. İlk program Gündem Futbol Evren Göz ve Veli Yiğit ile 16.00'da... Bekleriz 😃


Ergin Aslan Kimdir?

Son dönemin başarılı yorumcularından Ergin Aslan, BJK TV ile spor medyasına adım attı. Bu ekranlarda muhabirlik ve yorumculuk yapan Aslan, daha sonrasında A Spor’a transfer oldu. Aynı zamanda TVNET ekranlarında 4x4 Futbol programında yorumculuk yapan Aslan, Yeni Şafak Gazetesi’nde de köşe yazarlığı yaptı.

Halen Yeni Şafak’taki yazılarına devam eden Aslan, TV8,5’un spor kanalına dönüşmesinin ardından bu ekranlarda yorumculuk yaptı. Aynı dönemde A Spor’dan ayrılan ve TV8,5 ekranlarında futbolseverlerin karşısına çıkan Aslan, TV8,5 ekranlarında yayınlanan karşılaşmalarda da görev yaptı.

Geçtiğimiz saatlerde yeni adresini açıklayan Ergin Aslan, bundan böyle TRT Spor ekranlarından futbolseverlerin karşısına çıkacak. Gündem Futbol programıyla TRT Spor’daki macerasına başlayan Ergin Aslan’ın birçok programda yer alması bekleniyor.