S SPORT LİNK Tirana-Beşiktaş 3 Ağustos CANLI MAÇ İZLE

03.08.2023 - 16:19

S SPORT LİNK Tirana-Beşiktaş 3 Ağustos CANLI MAÇ İZLE

Beşiktaş ve Tiran takımları bu akşam saat 21.00’de bu defa İstanbul’da karşı karşıya geliyor. UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu kapsamında oynanacak olan rövanş karşılaşmasından önce dİkkat çeken aramalar şöyle: Tirana maçı izle, Beşiktaş maçı izle, Tirana Beşiktaş canlı izle, Tirana Beşiktaş canlı maç izle, Tirana Beşiktaş maç izle, Tirana Beşiktaş bedava maç izle, Tirana maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri. Canlı yayın detayları için içeriğimizi okuyabilirsiniz.

TİRANA-BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Tirana Beşiktaş Maç Afişi

Tirana-Beşiktaş Maçı Canlı Yayın Linki 

Tirana Beşiktaş Canlı Maç İzle S Sport Plus

Tirana-Beşiktaş Maç İzleme Linki Beşiktaş ve Tirana arasındaki rövanş maçı bu akşam ülkemizde sadece S Sport üzerinden izlenebilecek.

Tirana-Beşiktaş Maçı Canlı Takip

Siyah beyazlı temsilcimizin Arnavutluk takımı Tiran ile oynayacağı rövanş maçına dair istatistikleri Beşiktaş’ın resmi sitesindeki “Maç Merkezi” bölümünden takip edebilirsiniz.

TİRANA-BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI TAKİP

Beşiktaş Maça Rahat Çıkıyor

 şenol güneş

Siyah beyazlı temsilcimiz geçtiğimiz hafta Arnavutluk’un Tirana takımını İstanbul’da ağırladı. Sezonun aynı zamanda bu ilk resmi maçında Beşiktaş, taraftarına güzel bir galibiyet hediye etti. Şenol Güneş’in öğrencileri zaten müsabakaya net şekilde favori çıkmıştı ve oynanan futbolla da neden favori olduklarını göstermiş oldular. Vodafone Park’ta güzel bir atmosferde oynanan maçta Beşiktaş rakibini 3 golle geçmeyi başardı. Turun kapısını ardına kadar aralayan Beşiktaş’ta goller Semih, Muleka ve Onur Bulut’tan geldi. İlk maçı 3-1 kazandığı için bu akşam Arnavutluk’ta tek farklı şekilde mağlup de olsa siyah beyazlılar bir sonraki tura adını yazdıracak. Bu arada Emrecan ve Ghezzal sakat oldukları için bu maçı kaçıracak.

Mert Günok Sözleşme Yeniledi

 mert günok

Beşiktaş, başarılı kalecisi Mert Günok ile sözleşme yenilediğini resmi kanalları üzerinden duyurdu. Deneyimli kaleci ile 2024-2025 sezonunun sonuna dek sözleşme yapıldığı belirtildi. Mert, hatırlanacağı üzere uzun süren sakatlığından sonra oldukça formda dönmüş ve kaledeki yerini sağlamlaştırmıştı. Aynı zamanda Milli Takım’ın da vazgeçilmez oyuncularından biri olarak öne çıkan Mert ile yapılan sözleşme, yerli kuralarının geçerli olacağı sezonda büyük bir önem teşkil ediyor. Geçtiğimiz sezonda Mert Günok, toplamda 30 maçta siyah beyazlıların kalesini korumuştu.

Tirana Çözüm Üretemedi

 tirana beşiktaş uefa konferans ligi

Beşiktaş karşısında bir mucizeyi başarmaya çalışacak olan Tirana, en azından taraftarına güzel bir galibiyet hediye etmek istiyor. Bir önceki turda Gürcistan ekiplerinden Batumi’yi devre dışı bırakmışlardı ancak bu defa karşılarında çok daha sert bir rakip var. Maçı uzatmaya götürmek adına buradan en az 2 farklı bir galibiyet çıkarmak zorundalar. Özellikle İstanbul’da son dakikada yenen gol, onlar adına epey ümit kırıcı oldu diyebiliriz. Deplasman gol avantajı da kalktığı için 2-0 gibi bir skor, tur için yeterli olamayacak. Bu maçtan önce Orges Shehi’nin ekibinde herhangi bir sakatlık yok.