Olimpija Ljubljana-Galatasaray Şampiyonlar Ligi Üçüncü Ön Eleme Turu İlk Maçı S Sport Plus’ta

05.08.2023 - 07:54

Olimpija Ljubljana-Galatasaray Şampiyonlar Ligi Üçüncü Ön Eleme Turu İlk Maçı S Sport Plus’ta

Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Galatasaray, Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana ile üçüncü ön eleme turunda karşılaşıyor. Olimpija Ljubljana-Galatasaray Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçı, S Sport Plus’ta naklen yayınlanıyor. Salı 22.00’deki Olimpija Ljubljana-Galatasaray mücadelesini, S Sport Plus ekranlarından takip edebilirsiniz.

Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda Zalgiris Vilnius’u eleyen temsilcimiz Galatasaray, Slovenya’da son şampiyonaOlimpija Ljubljana ile eşleşti. Üçüncü ön eleme turunda Slovenya’da oynanacak ilk maçın yayıncısı ise geçtiğimiz saatlerde belli oldu.

Olimpija Ljubljana-Galatasaray Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçı Salı 22.00’den itibaren S Sport Plus’tan naklen yayınlanacak.

S Sport Plus’ın yayın akışını paylaşmasıyla “Olimpija Ljubljana-Galatasaray hangi kanalda? Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman? Olimpija Ljubljana-Galatasaray ne zaman?” gibi sorular yanıt buldu.

Olimpija Ljublijana-Galatasaray Şampiyonlar Lig ön elem maçını S Sport Plus’ta izlemek için buraya tıklayın.

Olimpija Ljubljana Ludogorets’i Elemeyi Başardı

Şampiyonlar Ligi macerasına ilk eleme turuyla başlayan Olimpija Ljubljana, bu turda Malta temsilcisi Valmiera’yı iki maçta da 2-1 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Olimpija Ljubljana’nın ikinci turdaki rakibi Bulgaristan şampiyonu Ludogorets’ti. Deplasmanda 1-1 beraberlik alan Olimpija Ljubljana, iç sahada rakibini 2-1 mağlup ederek Galatasaray’ın rakibi oldu. Mücadelenin uzatma dakikalarında Ludogorets bir de penaltı vuruşundan yararlanamadı.



Henüz Tam Takım Değiliz

Temsilcimiz Galatasaray ise ikinci ön eleme turunda Zalgiris’i mağlup etmeyi başardı. Rakibini iç sahada 1-0 yenen Galatasaray’da maç sonu teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu. Henüz tam takım olmadıklarını belirten Buruk, Olimpija Ljubljana eşleşmesinde daha iyi olacaklarını dile getirdi.

Bol pozisyona girdik ama 2'nci golü bir türlü atamadık. Rakibin bekleyeceğini düşünüyorduk ama bugün 10 kişi beklediler. Fiziksel olarak bize göre daha hazır bir takım. 24 hafta oynamışlar. İyi kapattılar. İlk yarıda çok az ürettik. İkinci yarı daha çok ürettik. İkinci golü bulup maçı bitirmemiz gerekiyordu. Rakibimize de 2 tane önemli pozisyon verdik. Kayıpsız geçmek önemli. Bizden kendi becerilerimizden daha az iş yapınca zor oldu. Kenardan toplar getirdik. İkinci golü bulup maçı bitirmemiz lazım. Rakibimize 2 tehlikeli pozisyon verdik, korkuttu.
Henüz tam takım değiliz. Bu süreçte turu geçmek önemliydi. Hedefimiz bir sonraki tur. Daha hazır olacağız. Torreira yarın antrenmanlara başlayacak. Icardi döndü, Zaha bizimle beraber olacak. Zaniolo bugün yoktu, o bizimle olacak. Kerem Demirbay bir sonraki turda bizle olacak. Daha güçlü bir kadro olacak. Bu da oyuna yansıyacak diye düşünüyorum.