Hollanda Eredivisie 2023/24 Sezonu S Sport Plus’ta Başlıyor

03.08.2023 - 16:13

Hollanda Eredivisie 2023/24 Sezonu S Sport Plus’ta Başlıyor

Hollanda Eredivisie 2023/24 yayıncısı sonunda belli oldu. Avrupa’nın önde gelen futbol liglerinden Hollanda Eredivisie’de 2023/24 sezonu S Sport Plus’ta başlıyor. S Sport Plus, ilk haftadan iki mücadeleyi yayın akışına dahil etti.

Hollanda Eredivisie, son dönemde farklı kanallardan izlenebiliyor. Her sezon farklı yayıncıların olduğu Eredivisie’de 2023/24 sezonunun BBN Türk TV ekranlarından yayınlanacağı açıklanmıştı. Ancak kanal Ağustos ayının başında kapatıldı ve Hollanda Eredivisie yayın hakları yine boşa çıktı.

Son yıllarda Hollanda Eredivisie’de sezon başlarını ekranlara getiren S Sport Plus, yeni sezonun ilk haftasını yayın akışına aldı. Hollanda Eredivisie’de sezon önümüzdeki hafta S Sport Plus’ta başlayacak. Geçtiğimiz yıllardaki gibi ilerleyen haftalarda farklı bir yayıncının devreye gireceği tahmin ediliyor.

Hollanda Eredivisie 2023/24 sezonunun açılış haftasını S Sport Plus’ta izlemek için buraya tıklayın.

Eredivisie İlk Haftasından 2 Maç Yayın Akışında

Hollanda Eredivisie maçlarını yayınlayacağını duyuran S Sport Plus, ilk haftadan iki mücadeleyi yayın akışına aldı.

Geçtiğimiz yıl hayal kırıklığı yaratan ve yeni sezon öncesinde güç kaybeden Ajax, ligin açılış haftasında Heracles’i konuk ediyor. 12 Ağustos Cumartesi 21.00’deki Ajax-Heracles mücadelesi, S Sport Plus’tan naklen yayınlanıyor.

Ligin ilk haftasında S Sport Plus’ın yayın akışına aldığı bir diğer maç ise son şampiyon Feyenoord ile kadrosunda Oğuzhan Özyakup ve Doğan Erdoğan gibi isimleri barındıran Fortuna Sittard arasında oynanacak. 13 Ağustos Pazar 15.30’daki bu mücadele, S Sport Plus’tan naklen yayınlanacak.

Fortuna Sittard-Feyenoord Maçı Görüntüsü      
Fortuna Sittard-Feyenoord 2022/23 Sezonu 23'üncü Hafta Maçı

Önümüzdeki Dönemde Hollanda Eredivisie Farklı Kanaldan Yayınlanabilir

Geçtiğimiz yıllarda da S Sport Plus, sezon başlangıcında Hollanda Eredivisie’yi ekranlara getirmiş ama daha sonrasında yayınlar farklı kanaldan devam etmişti. Uçankuş TV, Tivibu Spor ve VOLE son dönemdeki Hollanda Eredivisie yayıncıları olmuştu.

Hollanda Eredivisie 2023/24 sezonunda da benzer bir durumun yaşanabileceği tahmin ediliyor. S Sport Plus’ta başlayan ligin önümüzdeki günlerde farklı yayıncısı olabilir. Yeni yayıncı belli olana kadar karşılaşmalar, S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak.