Hollanda Ligi’ni Yayınlayacağını Açıklayan BBN Türk TV Kapandı

02.08.2023 - 18:34

Hollanda Ligi’ni Yayınlayacağını Açıklayan BBN Türk TV Kapandı

Geçtiğimiz haftalarda Hollanda Ligi’ni yayınlayacağını açıklayan BBN Türk TV kapandı. Kanalın medya grup başkanı Fahrettin Damga, markanın satıldığını ve aynı frekansta yayın yapmayacağını açıkladı. BBN Türk TV’nin yayınlara devam edip etmeyeceği ise henüz netlik kazanmadı.

Geçtiğimiz haftalarda Hollanda Eredivisie yayın haklarını aldığını duyuran BBN Türk TV, yayın hayatını sonlandırdığını açıkladı. Kanalın medya grup başkanı Fahrettin Damga’nın yaptığı açıklamada kanalın marka olarak satıldığı dile getirildi. 

BBN Türk TV’nin yeni sahiplerinin yayına devam edip etmeyeceği henüz netlik kazanmadı. Bu da “Hollanda Eredivisie hangi kanalda yayınlanacak?” sorusuna net bir yanıt vermeyi zorlaştırdı.

Fahrettin Damga Veda Etti

BBN Türk TV Medya Grup Başkanı Fahrettin Damga, veda mesajında kanalın satıldığını ve artık aynı frekanstan yayın yapmayacağını açıkladı. Gece 01.30 itibarıyla yayınları sonlandırdıklarını belirten Damga, şu ifadeleri kullandı:

Sevgili dostlar günaydın. Dün gece saat 01:00 gibi netleşen ve hepimizi etkileyen önemli bir gelişme oldu. BBN Türk Televizyonu el değiştirdi. Artık Kavaf Holding bünyesinde olmayacak. Marka olarak satıldı ve aynı frekanstan yayın yapmayacak. O sebeple de gece saat 01:30 itibariyle yayınımızı sonlandırdık. Sizleri de gün içerisinde tek tek arayacağım. Herkesin hak edişleri son kez yine maaş ödeme gününde yapılıp helalleşilecek. Bugüne kadar verdiğiniz emeklerden ve katkılarınızdan dolayı hepinize tek tek çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Varsa benim hakkım hepinize helaldir. Allah'a emanet olun.
  Fahrettin Dalga      
Fahrettin Damga

Hollanda Eredivisie Hangi Kanalda?

BBN Türk TV’nin şu an yayın hayatını sona erdirmesi, Hollanda Eredivisie yayın haklarının boşa çıkması anlamına geldi. Önümüzdeki günlerde BBN Türk TV farklı frekanstan yayın hayatına devam edebilir. Bu durumda karşılaşmalar yine bu ekranlarda olacaktır.

BBN Türk TV’nin tamamen yayınları durdurması durumunda ise Hollanda Eredivisie’nin farklı bir kanaldan yayınlanması bekleniyor. Önümüzdeki dönemde “Hollanda Ligi hangi kanalda?” sorusunun yanıt bulacağı tahmin ediliyor.