Roland Garros 2023 Çeyrek Finallerden İtibaren DMAX’te

06.06.2023 - 16:19

Roland Garros 2023 Çeyrek Finallerden İtibaren DMAX’te

Roland Garros 2023 çeyrek finallerden itibaren DMAX’te. Salı’dan Pazar gününe kadar turnuvanın tüm heyecanı DMAX ekranlarında yaşanacak. Eurosport da aynı anda Roland Garros yayınlarına devam edecek.

Roland Garros’ta heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Nispeten az sürprizin yaşandığı turnuvada önemli isimler çeyrek finalde boy gösteriyor. DMAX ise çeyrek finalden itibaren tüm karşılaşmaları naklen yayınlıyor. Salı’dan Pazar günkü erkekler finaline kadar tüm karşılaşmaları, şifresiz yayınla DMAX ekranlarından takip edebilirsiniz.

Salı Günü Yayınlar Başladı

DMAX, şifresiz Roland Garros yayınlarına Salı günü başladı. Salı günü oynanan ilk çeyrek final maçları DMAX ekranlarından tenis tutkunlarıyla buluştu. Çarşamba, diğer çeyrek finaller oynanacak ve Perşembe günü kadınlarda finalistler belli olacak. Cuma erkekler yarı final maçları da DMAX ekranlarından naklen yayınlanacak. Cumartesi kadınlar ve Pazar erkekler finaliyle şifresiz maç maratonu sona erecek.

DMAX, Roland Garros karşılaşmalarını yayınlayacağını Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. DMAX’in konuyla ilgili yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Fransa'dan canlı canlı #RolandGarros heyecanı salı gününden itibaren DMAX'te. 🎾


RTÜK Kuralları Gereği Finaller Şifresiz Yayınlanmak Zorunda

Geçtiğimiz sene şifresiz yayınlanacak maçların belirlendiği RTÜK önemli olaylar listesi güncellendi. Bu güncellenen listeye Euroleague Final Four ve tenis Grand Slam yarı final ve final maçları eklendi. Bir başka deyişle; geçtiğimiz yıldan bu yana teniste Grand Slam yarı finalleri ve final maçları şifresiz yayınlanmak zorunda.

Roland Garros 2023’te çeyrek finalden itibaren tüm karşılaşmaları yayınlayacak DMAX’in önümüzdeki dönemdeki büyük turnuvalarda da şifresiz maç yayıncısı olması bekleniyor.

DMAX ekranlarından Çarşamba günü yayınlanacak karşılaşmalar ise geçtiğimiz saatlerde belli oldu. DMAX’in Roland Garros 2023 Çarşamba günü yayın programı şu şekilde:

  • 12.00 Beatriz Haddad Maia-Ons Jabeur
  • 13.30 Iga Swiatek-Coco Gauff
  • 16.00 Alexander Zverev-Tomas Martin Etcheverry
  • 21.15 Holger Rune-Casper Ruud