BEIN LINK Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes 5 Haziran CANLI MAÇ İZLE

05.06.2023 - 16:43

BEIN LINK Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes 5 Haziran CANLI MAÇ İZLE

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig’de yarı final serisinin ikinci maçına çıkıyor. Ülker Etkinlik ve Spor Salonu’nda oynanacak maç, bu akşam saat 20.00’de başlayacak. Müsabaka öncesinde öne çıkan aramaları genel olarak şu şekilde aktarmak mümkün: Fenerbahçe Beko maçı izle, Anadolu Efes maçı izle, Anadolu Efes Fenerbahçe Beko canlı izle, Anadolu Efes Fenerbahçe Beko canlı maç izle, Anadolu Efes Fenerbahçe maç izle, Anadolu Efes Fenerbahçe Beko bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, Bein Sports link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Türkiye Basketbol Ligi maçı izle. Spor Ekranı kalitesiyle canlı yayın konusundaki tüm bilgileri içeriğimizde bulabilirsiniz.

FENERBAHÇE BEKO-ANADOLU EFES MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fener efes

Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes Maç İzleme Linki Fenerbahçe Beko’nun Anadolu Efes ile karşılaşacağı kritik maçı ligin yayıncısı olan beIN Sports HD 5 kanalından izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes Maçı Canlı Takip

Ülker Etkinlik ve Spor Salonu, bu önemli derbiye ev sahipliği yapacak. Maç istatistikleri için TBF resmi sitesinden ya da FB TV yayınından yararlanabilirsiniz.

FENERBAHÇE BEKO-ANADOLU EFES MAÇI CANLI TAKİP

FENERBAHÇE BEKO-ANADOLU EFES MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Beko’dan Tarihi Fark

 fenerbahçe efes taraftar

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes arasındaki ilk maç, hiç kimsenin kolay kolay bekleyeceği türden bir skoru ortaya çıkardı. Fenerbahçe Beko, taraftarının da desteğiyle ezeli rakibini 108-66 ile geçti. Bu skor aynı zamanda Efes’in bu ligde yediği en büyük fark. Daha önce en çok fark yediği maç, yine başka bir Fenerbahçe Beko maçıydı. İtoudis bu maçta, Ergin Ataman’a göre çok daha hazır bir görüntü sergiledi. Oyunun kontrolünü, ilk çeyreğin ilk birkaç dakikası haricinde rakibine vermeyen sarı lacivertliler, her çeyrek farkı daha da açtı. Oyunu çabuk koparan Fenerbahçe Beko, bu sezon genel olarak üstünlük sağladığı Efes karşısında oldukça rahat bir görüntü sergiledi. Bu serinin 5 maç üzerinden oynandığını, bir başka deyişle 3 galibiyeti bulan takımın finale çıkacağını anımsatalım. İlk maçta Fenerbahçe’de özellikle Motley ve Nigel Hayes-Davis, buldukları sayılarla en skorer 2 isim oldular.

 Efes Erken Dağıldı

efes zizic

Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko takımları bu sezon toplamda 6 defa karşı karşıya geldi. Bu 6 maçın 4 tanesinde Fenerbahçe Beko, Efes’in bileğini bükmeyi başardı. Anadolu Efes’te 3 süper star, ilk maçta pek de günlerinde görünmediler. Nitekim fark artık ciddi boyutlara ulaşınca Ergin Ataman ikinci maçı düşünerek bu oyuncuları kenarı aldı. Efes adına Elijah Bryant 13 sayı ile en çok sayı bulan oyuncu oldu. Kendisinden çok şey beklenen Micic ise 10 sayılık bir katkı sunabildi. Efes ilk maçtaki tarihi farkı unutup serinin ikinci maçına konsantre olmak zorunda. Bu arada yarı final serisinin diğer ayağında Telekom, Pınar Karşıyaka önünde 1-0 önde.

Ergin Ataman ve Taraftar Arasında Gerginlik

 ergin ataman

Anadolu Efes ile hem Türkiye’de hem de Eurolig’de müthiş başarılara imza atan Ergin Ataman, takımına veda etmeye hazırlanıyor. Takımla 2 defa Eurolig zaferi yaşayan deneyimli hoca, önümüzdeki sezon Panathinaikos’un başında olacak. Bu sezon Eurolig’de ilk 8’e giremediği için yoğun eleştirilere maruz kalan Ataman, bunu Türkiye Ligi başarısıyla telafi etmek istiyor ancak ilk maçtaki tablo onun adına pek de pozitif olmadı. Fenerbahçe Beko taraftarıyla Ergin Ataman arasındaki tansiyon, geçtiğimiz maçta tam anlamıyla tavan yaptı. Kendisine yönelik olarak yapılan tezahüratlara sinirlenen ve hemen arkasındaki bir taraftar grubu ile tartışan deneyimli koç, uzun süre sakinleştirilemedi. Bu anlarda ise oyun bir süre durmak zorunda kaldı. Söz konusu tartışmaların, ikinci maça nasıl yansıyacağı ise merak konusu.