BEIN LINK Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko 7 Haziran CANLI MAÇ İZLE

07.06.2023 - 12:25

BEIN LINK Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko 7 Haziran CANLI MAÇ İZLE

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes, yarı final serisi 3’üncü maçında bu defa Sinan Erdem Spor Salonu’nda karşı karşıya geliyor. Heyecan veren seri, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig’de finale adını yazdıracak takımı netleştirecek. Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı bu akşam saat 20.00’da başlayacak. Maçtan önce; Fenerbahçe Beko maçı izle, Anadolu Efes maçı izle, Anadolu Efes Fenerbahçe Beko canlı izle, Anadolu Efes Fenerbahçe Beko canlı maç izle, Anadolu Efes Fenerbahçe maç izle, Anadolu Efes Fenerbahçe Beko bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, Bein Sports link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Türkiye Basketbol Ligi maçı izle” gibi aramalar ön planda. Canlı yayın detayları ve maça dair gelişmeleri sizler için derledik.

ANADOLU EFES-FENERBAHÇE BEKO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

efes fener maç 3

Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Yayın Linki 

Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko Canlı Maç İzleme Linki Anadolu Efes’in Fenerbahçe Beko’yu konuk edeceği kritik maç, beIN Sports HD 5 kanalında.

Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Takip

Efes ve Fenerbahçe Beko arasındaki seri, müthiş bir heyecana sahne oluyor. Serinin üçüncü maçını canlı takip etmek için TBF resmi sitesinden ya da FB TV’den yararlanabilirsiniz.

ANADOLU EFES-FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI TAKİP

ANADOLU EFES-FENERBAHÇE BEKO MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Beko Avantajını Kaptırdı

 fenerbahçe beko lig maçı efes

Fenerbahçe Beko’nun Efes karşısında oynadığı 2 maç arasında keskin değişimler oldu. İlk maçta rakibini rekor bir farkla yenmeyi başaran Fenerbahçe Beko, sadece 2 gün sonrasında 13 sayıdan maç verdi. İkinci maç, son yıllarda kolay kolay unutulmayacak maç içi dinamiklere sahne oldu. Fenerbahçe Beko 13 sayı öndeyken ikinci yarı 13 sayı geriye düştü. Buna rağmen son anlarda geri dönen ve mucizevi bir şekilde öne de geçen sarı lacivertliler, Clyburn’e engel olamadı. Son saniyede gelen 3’lükle teslim olan Fenerbahçe Beko, böylece seriyi 2-0 yapma şansını da geri tepmiş oldu.

Anadolu Efes’te Clyburn Farkı

 efes maç afişi fenerbahçe beko

Anadolu Efes, ilk maçta yediği 40 küsur farktan sonra ciddi bir reaksiyon verdi. Nitekim bu, zaten aşağı yukarı beklenen bir tabloydu. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oldukça zorlu bir baskı karşısında geriye düşen takım, Larkin ve Clyburn’un eksta çabaları ile geri döndü. Özellikle de 35 sayı bularak tarihi bir performansa imzasını atan Clyburn’e çok özel bir vurgu yapmak gerekiyor. Oyuncu, Efes’e geldiğinden bu yana en özel akşamlarından birini yaşadı. Nitekim galibiyeti getiren basket de bizzat onun elinden geldi. Öte yandan Larkin 17 ve Bryant 18 sayı ile galibiyette önemli bir rol oynadı. Micic ise serinin ikinci maçında pek gününde değildi.

Ergin Ataman’dan Dikkat Çeken Açıklamalar

 ergin ataman

Ergin Ataman, bilindiği üzere bu sezon sonunda Anadolu Efes ile yollarını ayırıp Panathinaikos’un başına geçecek. Bu döneme 2 Eurolig şampiyonluğu ve 1 Eurolig finali sığdıran deneyimli koç, yakaladığı bu başarıya rağmen saygı görememekten şikayetçi. İkinci maçın ardından Ataman, bu konuda oldukça dolu olduğunu ifade etti. Taraftarla ilk maç içerisinde tartışmalar yaşayan Ergin Ataman, kariyerinde yaşadıklarını anlatan bir kitap hazırlığı içinde olduğunu aktardı. Koç, Clyburn’un üçlüğü sonrasında müthiş bir sevinç yaşadı. Itoudis ile maç sonunda tokalaşmamaları da dikkatlerden kaçmadı.