Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz Futbol’dan Ayrıldığı İddialarına Yanıt Verdi

03.06.2023 - 11:51

Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz Futbol’dan Ayrıldığı İddialarına Yanıt Verdi

Beyaz TV yorumcularından Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz Futbol’dan ayrıldığı iddialarına yanıt verdi. Hafta içi programda olmaması sebebiyle Beyaz TV’den ayrıldığı belirtilen Rasim Ozan Kütahyalı, bu iddiaların asılsız olduğunu dile getirdi. Bu açıklamayla “Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz Futbol’dan ayrıldı mı?” sorusu da yanıt buldu.

Beyaz TV’nin sevilen futbol programlarından Beyaz Futbol’da her hafta Ahmet Çakar, Sinan Engin, Abdülkerim Durmaz ve Rasim Ozan Kütahyalı ekran karşısına çıkıyor. Ertem Şener’in moderatörlüğünde gerçekleşen programla ilgili geçtiğimiz hafta bir iddia ortaya atıldı. Programda Rasim Ozan Kütahyalı yer almadı. Bu da Rasim Ozan Kütahyalı’nın Beyaz TV’den ayrıldığı iddialarını arttırdı. Geçtiğimiz saatlerde Kütahyalı konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Ayrılık İddialarına Twitter’dan Yanıt Verdi

Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz Futbol’dan ayrıldığı iddialarını yalanladı. Kütahyalı, Twitter hesabından yaptığı açıklamada programda olmama sebebinin yurtdışı gezisi olduğunu dile getirdi. Rasim Ozan Kütahyalı’nın konuyla ilgili yaptığı açıklama şu şekildeydi:

Sevgili dostlarım Beyaz Futbol’dan ayrıldığım iddiaları gerçeği yansıtmıyor. Hafta içi çok önceden planlanmış bir yurtdışı seyahatim vardı. O yüzden yoktum. Ben Ertem’den, Ertem benden ayrılamaz. Simge’ci Ertemmmm. Daha kutlayacağımız çooook şampiyonluklar varr. 2024-2025-2026…


Rasim Ozan Kütahyalı Kimdir?

Rasim Ozan Kütahyalı 30 Nisan 1981’de İzmir’de dünyaya geldi. Kütahyalı, İzmir 60'ıncı Yıl Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazandı. Buraya kayıt yaptırıp okumaya başlasa da ikinci sınıftayken okulundan ayrıldı. 

Bir dönem Taraf gazetesinde yazarlık yaptı. Köşe yazarlığından önce, Plato Film'de metin yazarlığı ve kast direktörlüğü yaptı. Aralık 2009'dan itibaren Ters Cephe programında yorumculuk yapmaya başladı. Daha sonrasında Beyaz TV ekranlarında futbol yorumculuğu yaptı. Bir dönem Beyaz TV’den ayrılan Kütahyalı, daha sonra yeniden bu ekranlarda yer aldı.

Beyaz TV ekranlarında Derin Futbol ve Beyaz Futbol programlarında yorumculuk yapan Rasim Ozan Kütahyalı, ayrılık iddialarını yalanlayarak önümüzdeki sezonda da bu ekranlarda olacağını açıkladı.