CANLI İZLE Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko 16 Mayıs Bein Sports LİNK

03.06.2023 - 14:03

CANLI İZLE Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko 16 Mayıs Bein Sports LİNK

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes, erken final niteliğindeki maçta birbirlerine rakip oluyorlar. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi yarı final serisinin ilk maçı bu akşam saat 18.00’de başlayacak. Maç öncesi trend olan aramaları şöyle sıralamak mümkün: Fenerbahçe Beko maçı izle, Anadolu Efes maçı izle, Anadolu Efes Fenerbahçe Beko canlı izle, Anadolu Efes Fenerbahçe Beko canlı maç izle, Anadolu Efes Fenerbahçe maç izle, Anadolu Efes Fenerbahçe Beko bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, Bein Sports link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Türkiye Basketbol Ligi maçı izle. Spor Ekranı olarak maç öncesi dikkat çeken gelişmeleri sizler için derledik.

ANADOLU EFES-FENERBAHÇE BEKO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe beko efes

Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Yayın Linki 

Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko İzleme Linki Fenerbahçe Beko’nun Anadolu Efes’i konuk edeceği maçı beIN Sports HD 5 kanalından izleyebilirsiniz.

Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Takip

Türkiye basketbolunun iki büyük takımı bu akşam Ülker Etkinlik ve Spor Salonu’nda karşılaşıyorlar. Maç içi istatistikleri canlı takip etmek için aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

ANADOLU EFES-FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI TAKİP

ANADOLU EFES-FENERBAHÇE BEKO MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Beko Tofaş’a Şans Tanımadı

fenerbahçe beko maç afişi yarı final

Fenerbahçe Beko, Eurolig’de bu sezon tatmin edici bir performans gösterdi. En azından ligi normal sezonda lider tamamlayan bir takıma karşı play-off aşamasında kıran kırana mücadele ettiler. Taraftarını mutlu eden bir mücadele örneği göstererek Eurolig sezonunu tamamlayan Fenerbahçe Beko, şimdi yeniden lige odaklandı. Yarı finalde, genelde final aşamasında karşılarına çıkan Efes’i buldular. Her iki tarafın da pek istemeyeceği türden bir eşleşme diyebiliriz. Bu eşleşme, elbette Efes’in normal sezonu beklentilerin altında bir sırada kaynaklandı.  Yarı finalin diğer aşamasında Pınar Karşıyaka ve Telekom ekipleri kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe Beko, çeyrek finalde Tofaş takımını 2-0 ile geçmeyi başardı.

Anadolu Efes Daçka’yı Eledi

efes maç afişi türkiye basketbol ligi

Anadolu Efes, bu seride ev sahibi avantajını rakibine kaptırmış durumda. Dolayısıyla Telekom-KSK eşleşmesinden gelen takımla finale çıkmak adına bu zorlu deplasmandan en az 1 galibiyet çalmak zorunda. Fenerbahçe Beko taraftarının bu maça büyük bir ilgi gösterdiğini düşünürsek Ergin Ataman’ın takımının işi pek de kolay olmayacaktır. Anadolu Efes normal sezonda, özellikle de Eurolig’e verilen ağırlığın da etkisiyle  kötü bir performans sergiledi. Son sezonlarda basketbol severler, Efes’in ilk 2 dışında kaldığı tabloya pek alışık değil. Çeyrek final aşamasında Efes ve Daçka karşı karşıya geldi. Beklenildiği üzere Anadolu Efes, yıldız isimleriyle iki maçta da sonuca gitmeyi bildi. Fakat Daçka’nın salonunda oynanan maçta galibiyeti getiren sayının tam anlamıyla mucize bir şekilde geldiğini de anımsatalım.

Son Maçlarda Fenerbahçe Beko’nun Üstünlüğü Var

ülker arena

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes arasında oynanan maçlar, her sezon olduğu gibi bu sezon da büyük bir ilgiyle takip edildi. Takımlar; Cumhurbaşkanlığı Kupası, Basketbol Süper Ligi ve Eurolig olmak üzere 3 ayrı kulvarda karşılaştılar. Sezon açılışındaki maçta Efes, rakibini Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda yenmeyi başardı. Fakat sonrasında oynanan maçlarda Fenerbahçe Beko’nun bariz bir üstünlüğü söz konusuydu. İki takım arasında oynanan 2 Eurolig maçını da Fenerbahçe Beko kazandı. Lig maçlarında ise takımlar kendi salonlarındaki maçları kazandı. Genel karşılaşmalarda ise iki takım bu akşam 150’nci defa birbirlerine rakip olacaklar.