Tivibu LİNK Manchester City-Manchester United 3 Haziran CANLI MAÇ İZLE

03.06.2023 - 11:16

Tivibu LİNK Manchester City-Manchester United 3 Haziran CANLI MAÇ İZLE

İngiltere Premier Lig’in 2 önemli ekibi olan Manchester United ve Manchester City, FA Cup finalinde birbirlerine rakip oluyor. Türkiye saatiyle bugün saat 17.00’de başlayacak olan müsabaka öncesi dikkat çeken arama sonuçları şu şekilde: City maçı izle, Manchester United maçı izle, City Manchester United canlı izle, City Manchester United canlı maç izle, City Manchester United maç izle, City Manchester United bedava maç izle, City Manchester United maçı canlı izle, Tivibu link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri. Spor Ekranı kalitesiyle güncel gelişmeleri okumak istiyorsanız doğru adrestesiniz.

MANCHESTER CİTY-MANCHESTER UNİTED MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

city maç afişi united

Manchester City-Manchester United Maçı Canlı Yayın Linki

Manchester City-Manchester United Maç İzleme Linki Manchester derbisi bu defa da FA Cup finaline taşınıyor. Keyifli geçmesi beklenen maç, Tivibu Spor 1 kanalından yayınlanacak.

Manchester City-Manchester United Maçı Canlı Takip

City ve United arasında oynanacak final maçına Wembley Stadyumu ev sahipliği yapacak. Maçı canlı takip etmek adına kupanın resmi sitesinden yararlanabilirsiniz.

CITY-UNİTED MAÇI CANLI TAKİP

Manchester City 3 Kulvarda Zirvede

 haaland

Manchester City bu sezon tam anlamıyla altın sezonunu geçiriyor. Yıllardır birlikte oynamanın verdiği öz güvenle beraber City, pek çok kulvarı artık tam anlamıyla domine ediyor. Premier Lig’de bir ara Arsenal’in 9 puan gerisine düşmesine rağmen tecrübesi sayesinde şampiyonluğa uzanan City, taraftarını yine mutlu etmeyi başardı. Guardiola’nın öğrencileri için şu aşamada 2 temel hedef daha kaldı. Yarıştığı tüm kulvarlarda en büyük favori olarak gösterilen başarılı ekip, FA Cup ve Şampiyonlar Ligi finalinde de aynı mutluluğu yaşamak istiyor. City bu maçtan sonra İstanbul’a gelip İnter ile müthiş bir final maçı oynayacak. O maça daha moralli çıkmak adına bu derbiyi kazanmak isteyecektir. City bu maça net şekilde favori çıkıyor.

Guardiola Sezonun En İyi Teknik Direktörü Seçildi

 guardiola

Manchester City, son yılların en özel sezonlarından birini geride bırakmaya hazırlanırken hiç kuşkusuz bu başarının en önemli mimarisinin İspanyol teknik direktör Guardiola olduğunu vurgulamak gerekir. Başarılı teknik adam, Premier Lig’de takımının şampiyonluğu kesinleştikten sonra sezon sonu verilen ödüllere de damgasını vurdu. Geçtiğimiz pek çok sezonda olduğu gibi Guardiola bu sezon da ligin en başarılı teknik direktörü olarak seçildi. İspanyol teknik direktör son 10 sezonda toplamda 4 defa bu ödülün sahibi oldu. Söz konusu ödüle dair rekor ise hala Ferguson’da.

Manchester United Sezonu Kupayla Kapatmak İstiyor

 united maç afişi city

Finalin bir diğer takımı olan Manchester United, her ne kadar ligde ezeli rakibi City’nin bir hayli gerisinde kalmış olsa da sezonu tatmin edici bir çizgide tamamlıyor. Özellikle ligin ikinci yarısında önemli bir çıkış yapan ve sezonu lig 3’üncüsü olarak tamamlayan United, finalde başarılı olarak bu ivmeyi pekiştirmek istiyor. United; önümüzdeki sezona çok daha iddialı bir şekilde giriş yapmak ve bu sezonun başında yapılan puan kayıplarını tekrar etmemek  adına önemli transferlere imza atacak gibi görünüyor. FA Cup finalinde favori gösterilmeseler bile taraftarları onlara her şeye rağmen inanmayı sürdürüyor. Erik ten Hag önderliğindeki takım, yarı finalde hatırlanacağı üzere Brighton takımını penaltılar sonucunda elemişti. Martial ve Lisandro Martinez gibi isimler sakat oldukları için bu finali kaçıracaklar.