Uğur Karakullukçu GS TV Yayınının İptal Edildiğini Açıkladı

02.06.2023 - 16:21

Uğur Karakullukçu GS TV Yayınının İptal Edildiğini Açıkladı

Başarılı yorumcu Uğur Karakullukçu, GS TV yayınının iptal edildiğini açıkladı. GS TV yayınına davet edildiğini belirten Karakullukçu, yayına 1 dakika kala bir taraftar grubuyla arasının bozuk olduğu gerekçesiyle bu yayının iptal edildiğini dile getirdi. 

VOLE YouTube kanalında yaptığı yorumlarla dikkat çeken Uğur Karakullukçu, geçtiğimiz saatlerde GS TV ile ilgili bir paylaşım yaptı. GS TV yayınına davet edilmesine rağmen yayına 1 dakika kala bu programın iptal edildiğini belirten Karakullukçu, bu yayının 3 gün önce planlandığını sözlerine ekledi.

Gerekçe Bir Taraftar Grubuyla Arasının Bozuk Olması

GS TV yayını iptal edilen Uğur Karakullukçu, kendisine gerekçe olarak bir taraftar grubuyla arasının bozuk olmasının gösterildiğini dile getirdi. Twitter hesabından bir paylaşım yapan Karakullukçu, bu durumu tüm Galatasaray camiasına mal etmediğini belirtti. Uğur Karakullukçu’nun konuyla ilgili yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

3 gün önceden planlı şekilde davet edildiğim, GS TV yayını yönetici Eray Yazgan tarafından 1 DAKİKA KALA "bir taraftar grubuyla aram bozuk olduğu" gerekçesiyle iptal edildi.
Galatasaray Başkanıyla, Hocasıyla, Futbolcusuyla oturup sohbet edebildiğim ortamda bu işgüzarlığı elbette kulübe mal etmem ama Eray Bey ve Bahri Havadır herhalde Galatasaray Başkanı yerine nerelere tabi olduğunu nerelere hesap verdiğini kulüp etiğini neden bu konuma düşürdüğünü açıklayacaktır. 
He bir de tavsiyem üstümde yazanı akıllarına girene kadar günde 100 kere kağıda yazsınlar.



Tehdit Edilmişti

GS TV yayını iptal edilen Uğur Karakullukçu, geçtiğimiz yıllarda Galatasaray taraftar gruplarından biriyle bir tartışma yaşamıştı. Yayın çıkışında saldırıya uğrayan Karakullukçu, daha sonrasında sosyal medya üzerinden tehdit edildiğini açıklamıştı.

Yaklaşık yarım saat önce öz amcam bir taraftar grubu tarafından tehdit edildi ve kendisine ‘her yerde arandığım ve dikkatli olmam gerektiği’ mesajını bana iletmesi istendi. Savcılığa başvuruda bulunduk ancak başıma bir şey gelirse sorumluları bellidir, bunu siz de bilin. Sosyal medyada hakaret, küfür sınırı aşılmadığı sürece her şeyi tolere ederim ama avukatıma dün akşam bu mesajlarda bir gariplik olduğunu söylemiştim. 
Bazı insanlar buranın bir hukuk devleti olduğunu öğrenmeli ve öğrenecek. Eleştirilmeye alışacaksınız.