Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar 2-4 Haziran

01.06.2023 - 15:55

Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar 2-4 Haziran

Spor Ekranı öne çıkanlar ve şifresiz maçlar 2-4 Haziran listesinde futbol, basketbol ve voleybol karşılaşmalarını öncelik belirledik. Ayrıca motor sporları ve dövüş sporlarında da kritik mücadeleler sporseverleri bekliyor.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma gününü NBA finalleri ile açıyoruz. Ardından Antalya’daki Voleybol Milletler Ligi’ne konuk oluyoruz.

03.30 Denver Nuggets-Miami Heat: Play-offlarda her takımın bir adım önünde gözüken Denver Nuggets, final serisinin ilk maçında Miami Heat’i konuk ediyor. Lakers’ı 4-0 ile geçen Denver Nuggets, ilk maçta hata yapmak istemiyor. Miami Heat’in ise 4-3 kazandığı ve son derece yıpratıcı geçen Boston Celtics serisi sonrasında ilk maçta nasıl bir oyun oynayacağı merak ediliyor. Bu keyifli mücadele, S Sport ve S Sport Plus’ta.

20.00 ABD-İtalya: Turnuvanın iddialı ekiplerinden ABD ile İtalya Antalya’da kozlarını paylaşıyor. İki ekibin de turnuvada ilk 8 içinde yer alması bekleniyor. Keyifli ve çekişmeli geçmesi beklenen karşılaşmayı, TRT Spor Yıldız ekranlarından takip edebilirsiniz.
 1 spor ekranı 1.6.23      

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi gününü FA Cup finali ile açıyoruz. Ardından rotamız Süper Lig ve Voleybol Milletler Ligi oluyor.

17.00 Manchester City-Manchester United: FA Cup finali, Manchester derbisine ev sahipliği yapıyor. Manchester City’nin önünde bu sezon 3 kupa kazanma şansı var. Manchester United ise Lig Kupası sonrasında FA Cup’ı da müzesine götürmek istiyor. Bu keyifli mücadele, Tivibu Spor 1 ekranlarında.

19.00 Ümraniyespor-Giresunspor: Giresunspor, galip gelemediği senaryoda küme düşüyor. Kazanması durumunda ise son hafta kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. İşi mucizelere bağlı olsa da küme düşen rakipleri karşısında bu maçta hata yapmak istemeyeceklerdir. Haftanın en kritik mücadelesi, beIN Sports 5’te.

20.00 Türkiye-İtalya: Voleybol Milletler Ligi’nde Filenin Sultanları güçlü İtalya’yı konuk ediyor. Milletler Ligi’nde yine en az yarı final hedefleyen Türkiye ile İtalya arasındaki keyifli mücadele, TRT Spor Yıldız ekranlarında.

2 spor ekranı 1.6.23      

Pazar Tavsiyeleri

Pazar gününü tamamen futbola ayırıyoruz. Önce Spor Toto 1’inci Lig’de play-off finalini belirliyoruz. Ardından derbiye uzanıyoruz ve günün sonunda da İspanya La Liga’ya nokta koyuyoruz.

16.00 Bodrumspor-Eyüpspor: Sezon başında lider olması beklenen Eyüpspor, ligin ikinci yarısında düşüşe geçti ve kendini play-off’ta buldu. İlk turda Sakaryaspor’u deplasmanda mağlup ederek yarı finale yükseldiler. Bodrumspor ise Göztepe’yi geçerek Eyüpspor’un rakibi oldu. Bu kritik rövanş mücadelesi, beIN Sports 2 ve TRT Spor’da. Eşleşmeyi kazanan ekip finalde Pendikspor’un rakibi olacak.

19.00 Galatasaray-Fenerbahçe: Galatasaray hafta içi kazanarak şampiyonluğu garantiledi. Fenerbahçe ise önce derbiyi kazanmak ardından da Türkiye Kupası’nda şampiyonluğa uzanmayı amaçlıyor. Maçın puan sıralaması açısından çok bir önemi kalmasa da eğlenceli geçmesini bekliyoruz. Dev derbi, beIN Sports 1 ekranlarında olacak.

22.00 La Liga Küme Düşme Hattı Konferans Yayını: La Liga’da alt sıralarda düğüm son haftaya kadar çözülmedi. Muhtemelen maçların son dakikasına kadar da düğüm aynı kalacak. Bu kritik 90 dakikaları takip etmek için S Sport ve S Sport Plus’în konferans yayınını izleyebilirsiniz.

3 spor ekranı 1.6.23      

Şifresiz Maçlar

TRT Spor, TFF 1’inci Lig play-off heyecanını futbolseverlere aktaracak. Voleybol Erkekler Altın Ligi ve Voleybol Milletler Ligi de TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarında olacak.

Dijital platformlar ise sezonun bu bölümünde futbol ve basketbol ağırlıklı yayın yapıyor.

Leipzig-Frankfurt: Vole YouTube
Gürcistan Erovnuli Liga: Gürcistan Erovnuli Liga YouTube
Türkiye Basketbol 1’inci Ligi: TBF TV YouTube

Bu karşılaşmaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz yayınlarla sporseverlerle buluşacak.