Sercan Dikme A Spor’dan Ayrıldığını Açıkladı

31.05.2023 - 17:17

Sercan Dikme A Spor’dan Ayrıldığını Açıkladı

Başarılı muhabir Sercan Dikme, A Spor’dan ayrıldığını açıkladı. A Spor’a Twitter hesabından yaptığı açıklamayla veda eden Sercan Dikme, yeni adresini henüz kamuoyuyla paylaşmadı. Yaklaşık 3 yıldır A Spor’da görev yapan Sercan Dikme’nin dijital medyadaki popüler kanallardan birine transfer olması bekleniyor.

Ağustos 2020’den bu yana A Spor’da Beşiktaş muhabirliği görevini üstlenen Sercan Dikme, kanaldan ayrıldığını açıkladı. Yaklaşık 3 yıldır A Spor ekranlarında yer alan Sercan Dikme’nin transfer dönemiyle dijital medyada yer bulması bekleniyor.

En Yakın Zamanda Tekrar Görüşmek Üzere

Sercan Dikme, A Spor’dan ayrıldığını Twitter hesabından yaptığı bir açıklamayla duyurdu. A Spor ekranlarına veda eden Dikme, yakın zamanda yeniden görüşeceklerini takipçileriyle paylaştı. Sercan Dikme’nin yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Ağustos 2020’den bu yana A Spor çatısı altında sizlerin evine konuk olmanın mutluluğunu yaşadım. Turkuvaz Medyada çok iyi dostluklar kurup aile ortamında çalıştım. Birçok arkadaş, kardeş ve büyük tanıdım. Bu süreç içerisinde sizlere en hızlı şekilde en doğru ve teyitli bilgileri ulaştırmak için çok çalıştım. Üç sene boyunca Beşiktaş’a dair tüm doğru haberleri A Spor ekranında paylaştık. 
Hem kurumuma hem de siz değerli izleyenlerimize mahcup olmamak, en çok önemsediğim konuydu. Vicdanen bunu başarmış olmanın rahatlığını yaşıyorum. 
Bugün benim üzerimde çok büyük emekleri olan A Spor'da muhabir olarak son yayınımı yapıyorum. 
Desteklerini esirgemeyen Turkuvaz Medya Tematik Kanallar Genel Müdürü Abdülhalik ÇİMEN’’e, A Spor Yayın Koordinatörü Ender BİLGİN’e, Haber Müdürü Cüneyt ŞEN’e ve birlikte çalıştığım tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 
En yakın zamanda tekrar görüşmek üzere…



Bir Süredir Sports Digitale YouTube Kanalında Programlar Yapıyor

Sercan Dikme, geçtiğimiz haftalarda Sports Digitale YouTube kanalında programlara imza atmaya başladı. Barış Murat Yağcı ile Beşiktaş gündemini değerlendiren Sercan Dikme’nin kalıcı şekilde Sports Digitale kanalında yer alacağı tahmin ediliyor. 

Henüz yeni adresini takipçileriyle paylaşmayan Sercan Dikme’nin önümüzdeki günlerde konuyla ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.