BEIN LİNK Fenerbahçe-Antalyaspor 30 Mayıs CANLI MAÇ İZLE

30.05.2023 - 14:54

BEIN LİNK Fenerbahçe-Antalyaspor 30 Mayıs CANLI MAÇ İZLE

Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe, bu sezon iç sahadaki son maçına çıkıyor. Ülker Stadyumu’nda saat 20.00’de Antalyaspor’u ağırlayacak olan sarı lacivertliler, şampiyonluk ümitlerini koruyor. Fenerbahçe Antalyaspor maçından önce dikkat çeken aramalar şu şekilde: Fenerbahçe maçı izle, Antalyaspor maçı izle, Fenerbahçe Antalyaspor canlı izle, Fenerbahçe Antalyaspor canlı maç izle, Fenerbahçe Antalyaspor maç izle, Fenerbahçe Antalyaspor bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Müsabakaya dair güncel gelişmeler sizlerle!

FENERBAHÇE-ANTALYASPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe antalyaspor

Fenerbahçe-Antalyaspor Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe-Antalyaspor Maç İzleme Linki Fenerbahçe’nin iç sahada Antalyaspor’u ağırlayacağı kritik maç, beIN Sports HD 2 kanalından yayınlanacak.

Fenerbahçe-Antalyaspor Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe, Antalyaspor’u yenip Galatasaray’ın puan kaybetmesini bekleyecek. Maçla alakalı güncel istatistikler için aşağıdaki linkle tıklayabilirsiniz.

FENERBAHÇE-ANTALYASPOR MAÇI CANLI TAKİP

FENERBAHÇE ANTALYASPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe’nin Kulağı Ankara’da Olacak

 fenerbahçe antalyaspor maçı hazırlık

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk ümitlerini en azından derbi maçına taşımak istiyor. Bunu yapabilirse, önümüzdeki hafta sonu futbol severleri harika bir derbi maçı bekliyor olacaktır. Derbinin bir anlam kazanması adına Galatasaray’ın kesinlikle puan kaybetmesi gerekiyor. Galatasaray’ın kazanması, direkt şampiyonluğunu ilan etmesi anlamına geliyor. Bu nedenle Fenerbahçe bir yandan bu maçı oynarken diğer yandan da yönünü Ankara’ya doğru çevirecek. Eğer aradaki puan farkı 3’e düşerse, derbi maçında Fenerbahçe’nin en az 3 farkla kazanması gerekecek. Sarı lacivertliler muhtemelen Antalyaspor karşısında hızlı başlamak ve Galatasaray’a baskı yapmak isteyecektir.

Fenerbahçe Kupada Final Oynayacak

 fenerbahçe antrenman

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’de bir kez daha şampiyonluğu kaçırmak üzere. Ali Koç yönetiminde henüz resmi bir kupa kazanmayan Fenerbahçe, şampiyonluk hasretini 1 sezon daha uzatmak üzere. Bu hafta öncesinde iki takıma açılan şampiyonluk oranları da durumu net şekilde özetliyor. Fenerbahçe için şu aşamada tek teselli, Türkiye Kupası’nda finale çıkabilmek. Bu finalde Başakşehir’i devirebilirse en azından Ali Koç, ilk kupasına uzanmış olacak. Galatasaray’la kıran kırana şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, artık yavaş yavaş diğer sezonun da planlamasını yapmaya başladı. Bu maç öncesinde Altay, Lincoln gibi isimlerin sakatlıkları sürüyor. Geçen hafta Fenerbahçe’nin Hatayspor eşleşmesi nedeniyle haftayı maç yapmadan kapattığını anımsatalım. Sarı Kanaryalar, hafta içi kupa maçı yarı finalinde Sivasspor’u 3-0 ile geçti.

Antalyaspor Kalmayı Garantilemedi

 antalyaspor'un maç afişi

Nuri Şahin liderliğinde ligde kalma mücadelesine devam eden Antalyaspor, bu maça hafta boyunca sıkı bir şekilde hazırlandı. Fakat karşılarında çok kararlı ve agresif bir Fenerbahçe bulma olasılıkları yüksek. Bu nedenle güney ekibinin işi hiç de kolay olmayacaktır. Son 3 lig maçından da 3 puan çıkartamayan Antalyaspor, henüz ligde kalmayı garantilemedi. Şu anda küme düşme hattı ile arasında 4 puanlık bir fark söz konusu. Arkadan inatla gelmeye devam eden bir Giresunspor takımı söz konusu. İlk yarıda Fenerbahçe ile Antalya’da oynanan maçı Fenerbahçe 2-1 kazanmıştı. Bu arada maç öncesinde Kudryashov’un sakatlık problemi devam ediyor.