BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Ankaragücü-Galatasaray 30 Mayıs Bein LİNK

30.05.2023 - 14:50

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Ankaragücü-Galatasaray 30 Mayıs Bein LİNK

Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray, bu akşam oynanacak Ankaragücü maçının son düdüğü ile birlikte 2022-2023 sezonu şampiyonluğunu resmi olarak ilan edebilir. Sarı kırmızılı takımın favori çıkacağı maç, bu akşam saat 20.00’de başlayacak. Müsabaka öncesi dikkat çeken arama sonuçları şu şekilde: Galatasaray maçı izle, Ankaragücü maçı izle, Ankaragücü Galatasaray canlı izle, Ankaragücü Galatasaray canlı maç izle, Ankaragücü Galatasaray maç izle, Ankaragücü Galatasaray bedava maç izle, Galatasaray maçı canlı izle, Bein maçı izle, Süper Lig link. Canlı yayın detayları için içeriğimizin devamını okuyabilirsiniz.

ANKARAGÜCÜ-GALATASARAY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

ankaragücü galatasaray

Ankaragücü-Galatasaray Maçı Canlı Yayın Linki 

Ankaragücü-Galatasaray Maç İzleme Linki Galatasaray ve Ankaragücü’nün kozlarını paylaşacağı maça Eryaman Stadyumu ev sahipliği yapıyor. Maçı beIN Sports HD 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Ankaragücü-Galatasaray Maçı Canlı Takip

Okan Buruk, Galatasaray’daki ilk sezonunda şampiyonluğa hazırlanıyor. Bu önemli maçı canlı olarak takip etmek için GS TV yayınından faydalanabilirsiniz.

ANKARAGÜCÜ-GALATASARAY MAÇI CANLI TAKİP

ANKARAGÜCÜ-GALATASARAY MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray Şampiyonluk Maçına Çıkıyor

 okan buruk

Galatasaray, bu akşam tarihi akşamlarından birini yaşayabilir. Spor Toto Süper Lig’de perde, zirve yarışı özelinde bu akşam kapanabilir. Galatasaray, eğer Ankaragücü deplasmanında galip gelirse Fenerbahçe maçının sonucuna bakmaksızın şampiyonluğunu ilan edecek. Okan Buruk önderliğinde çok başarılı bir sezona imzasını atan sarı kırmızılı ekip, bu özel performansı şampiyonlukla taçlandırma niyetinde. Kulüp, olası bir şampiyonluk kutlaması için gerekli hazırlıkları tamamladı. İstanbul’da, Nef Stadyumu’nun önüne dev bir ekran kurulması da gündemde. Galatasaray ve Fenerbahçe, haftayı 1’er puanla kapatırlarsa Galatasaray yine şampiyonluğunu ilan edecek. Galatasaray’ın yenildiği, Fenerbahçe’nin kazandığı tabloda ise önümüzdeki hafta oynanacak derbi maçı final niteliğinde olacak.

6 Oyuncu Kart Sınırında

 ıcardi

Galatasaray, bir yandan şampiyonluk yolunda final gibi bir maça çıkmaya hazırlanırken diğer yandan da derbi öncesinde kadroda kayıp yaşamak istemiyor. Neticede Galatasaray’ın bu maçta puan kaybettiği senaryoda Fenerbahçe maçı, stresli bir ortamda geçebilir. Galatasaray derbi maçını şölene çevirmek adına Ankara’da kazanıp bu işi bitirmek niyetinde. Galatasaray’ın karşısında oldukça sıkı ve formda bir ekip var. İstanbul ekibi; Icardi, Kerem, Mertens gibi isimlerle gol yollarında etkili olmaya çalışacaktır. Derbi öncesinde deplasman ekibinde tam 6 oyuncu kart sınırında bulunuyor. Buna göre Mertens, Kerem, Icardi, Oliveira, Rashica, Midtsjö gibi kendine ilk 11’de yer bulan oyuncular kart görmeleri durumunda Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecek.

Ankaragücü Maça İddialı Çıkıyor

 ankaragücü maç afişi

Spor Toto Süper Lig’in alt sıralarında yer almasına rağmen Ankaragücü, son dönemin en etkili takımlarından biri olarak öne çıkıyor. Özellikle de Tolunay Kafkas’ı gelişinden sonra önemli bir çıkış yakalayan Ankaragücü, henüz ligde kalmayı garantilemedi. Geçen hafta Ümraniyespor deplasmanında oldukça kritik bir 3 puana imza attılar. Bu arada Türkiye Kupası’nda da hafta içi çok önemli bir sınava çıkan sarı lacivertliler, Başakşehir’e elenmekten kurtulamadı. Küme düşme potasının 5 puan üstünde konumlanan başkent takımı, bu maç öncesinde iddialı. Özellikle de Tolunay Kafkas’ın açıklamaları genel olarak bu yönde oldu. Galatasaray maçından önce ev sahibi ekipte herhangi bir eksik söz konusu değil. Takım yine Sowe ve Emre Kılınç gibi önemli isimler ile etkili olmaya çalışacaktır.