Basketbol Süper Ligi Play-Off İlk Turunda Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

29.05.2023 - 20:01

Basketbol Süper Ligi Play-Off İlk Turunda Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde play-off heyecanı devam ediyor. Normal sezonda şifresiz maç yayınlarına imza atan beIN Sports, play-offlardaki şifresiz yayınlarına serilerin ikinci maçlarıyla başlıyor. Basketbol Süper Ligi play-off ilk turunda bir karşılaşmayı, şifresiz yayınla beIN Sports Haber ekranlarından takip edebilirsiniz.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonda her hafta iki karşılaşma şifresiz yayınla beIN Sports Haber ekranlarında basketbolseverlerle buluştu. Play-off aşamasında da yayınların devam edeceği tahmin ediliyordu ama serilerin ilk maçları şifreli ekranlara geldi. beIN Sports Haber şifresiz maç yayınlarına ise serilerin ikinci maçlarıyla başlama kararı aldı.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde Salı günü oynanacak Galatasaray NEF ile Türk Telekom arasındaki mücadele, 18.00’den itibaren beIN Sports Haber’de.

Galatasaray NEF Seriye Tutunmak İstiyor

Sezonun son bölümünde koç değişikliğine giden Galatasaray NEF, aldığı galibiyetlerle 8’inci sırada normal sezonu tamamladı. Play-off aşamasında Türk Telekom ile eşleşen Galatasaray NEF, deplasmanda oynadığı ilk maçı kaybetti ve seride 1-0 geri düştü.

Galatasaray NEF iç sahada Türk Telekom’u mağlup ederek seriyi yeniden Ankara’ya taşımak istiyor. Bu doğrultuda tek hedef bu maçta galibiyet.

1 BSL 29.5.23      

Türk Telekom Seriyi Uzatmama Niyetinde

Sezonun tartışmasız en başarılı ekibi Türk Telekom ise seriyi uzatmayarak adını yarı finale yazdırma hesapları yapıyor. İlk maçta Ankara’da rakibini 94-85 mağlup eden Türk Telekom, İstanbul’da da kazanarak seriyi noktalamaya çalışacak.

İlk maçta 28 sayıyla yıldızlaşan Grant, Galatasaray NEF deplasmanında da Türk Telekom’un en önemli kozu olacak. 

2 BSL 29.5.23.jpeg      

Türk Telekom 2015’ten Bu Yana İstanbul’da Kazanamıyor

Galatasaray NEF ile Türk Telekom arasındaki karşılaşmalarda Galatasaray NEF’in üstünlüğü dikkat çekiyor. Son iki maçı kazanmasına rağmen Türk Telekom, özellikle deplasmanda rakibine üstünlük kuramıyor. Türk Telekom, İstanbul’daki son galibiyetini 2015 yılında aldı. Bu tarihten sonra oynanan 6 lig maçını da Galatasaray NEF kazandı.

Sezona devam etmek için mutlak kazanması gereken Galatasaray NEF ile İstanbul’daki olumsuz seriyi sonlandırarak yarı finale çıkmak isteyen Türk Telekom arasındaki play-off ilk turu ikinci maçı, Salı 18.00’de beIN Sports Haber’de.