Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar 26-28 Mayıs

25.05.2023 - 17:05

Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar 26-28 Mayıs

Spor Ekranı öne çıkanlar ve şifresiz maçlar 26-28 Mayıs listesinde play-off maçlarına göz atacağız. Futbol ve basketbolda kritik karşılaşmaların oynanacağı haftada Bundesliga ve Premier Lig’e de nokta koyacağız. Haftanın eğlenceli geçmeye aday karşılaşmalarıyla karşınızdayız.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma gününü TFF 1’inci Lig play-offlarına ve Basketbol Süper Ligi’ne ayırıyoruz. Günün izlenesi karşılaşmaları şu şekilde:

17.00 Bodrumspor-Göztepe: TFF 1’inci Lig play-off ilk turunda Bodrumspor ile Göztepe karşı karşıya geliyor. Kazanan ekip bir üst tura yükseliyor. Ligin son haftasında da karşı karşıya gelen iki ekibin bu keyifli mücadelesini, TRT Spor ve beIN Sports Max 1 ekranlarından takip edebilirsiniz.

18.00 Türk Telekom-Galatasaray NEF: Basketbol Süper Ligi’nde play-off heyecanı başlıyor. Normal sezonu lider bitiren Türk Telekom ile 8’inci sırada ligi tamamlayan Galatasaray NEF, serinin ilk maçında karşı karşıya geliyor. Bu kritik mücadele, beIN Sports 5’te.

20.00 Sakaryaspor-Eyüpspor: TFF 1’inci Lig’de diğer play-off maçında Sakaryaspor ile Eyüpspor karşı karşıya geliyor. Ligde oynanan iki maçı da ev sahipleri kazanmıştı. Öte yandan Eyüpspor Arda Turan yönetiminde sadece 1 galibiyet alabildi. Play-offta da ev sahibi avantajını yitiren Eyüpspor, Sakarya deplasmanında sürpriz yapmaya çalışacak. Bu keyifli mücadele, TRT Spor ve beIN Sports 2 ekranlarında.

1 spor ekranı 25.5.23.jpg      

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi günü Bundesliga’da şampiyonu belirliyoruz. Ardından yolculuğumuza Basketbol Süper Ligi ile devam ediyoruz. Günün dikkat çekici karşılaşmaları şu şekilde:

16.30 Borussia Dortmund-Mainz: Dortmund maçı kazandığı takdirde şampiyon olacak. Özellikle Dünya Kupası arası sonrasında gösterdikleri performansla bunu hak ettiler. Bayern Münih’in yıllar sonraki karmaşık durumu da son haftaya lider girmelerini sağladı. Bu kritik karşılaşma, beIN Sports 4 ve Tivibu Spor 1 ekranlarında.

18.00 Anadolu Efes-Darüşşafaka: Play-off ilk turunda Anadolu Efes ile Darüşşafaka karşı karşıya geliyor. İki takımın da sezon boyunca inişli çıkışlı bir performansı oldu. Tahmini zor karşılaşmanın adresi, beIN Sports 5.

20.30 Fenerbahçe Beko-Tofaş: Ligin son bölümünde performansını arttıran Tofaş, şampiyonluğun favorilerinden Fenerbahçe Beko ile karşılaşıyor. Play-off ilk turunun kritik mücadelesi, beIN Sports 5 ekranlarında basketbolseverlerle buluşuyor.

2 spor ekranı 25.5.23.jpg      

Pazar Tavsiyeleri

Pazar gününü sadece iddiası bulunan futbol maçlarına ayıracağız. Bu doğrultuda Almanya, İngiltere ve İspanya’ya uzanıyoruz.

16.30 Jahn Regensburg-Heidenheim: Heidenheim mücadeleyi kazanırsa adını Bundesliga’ya yazdıracak. Regensburg ise kaybetmesi durumunda bir alt lige düşüyor. Kazanmaları bile onlar için yeterli olmayabilir. Bu kritik karşılaşma, beIN Sports 4 ve Tivibu Spor 1 ekranlarında.

18.30 Everton-Bournemouth: Almanya’nın ardından soluğu İngiltere’de alıyoruz. Everton kazanması durumunda ligde kalıyor. Kaybetmesi durumunda ise Leeds ve Leicester için umut olacak. Bu kritik karşılaşma, beIN Sports 3’te.

20.00 Almeria-Valladolid: La Liga’da 6 puanlık maçla karşınızdayız. Almeria 39, Valladolid 38 puana sahip. Kaybeden takım son haftaya çok büyük sorunla girecek. Kazanan ekipse ligde kalma yolunda dev bir adım atacak. Bu kritik karşılaşma, S Sport Plus’ta.

3 spor ekranı 25.5.23.jpg      

Şifresiz Maçlar

TRT Spor, TFF 1’inci Lig play-off heyecanını futbolseverlere aktaracak. Voleybol Erkekler Altın Ligi de bu ekranlarda olacak.

Dijital platformlar ise sezonun bu bölümünde basketbol ağırlıklı yayın yapıyor.

  • Gürcistan Erovnuli Liga: Gürcistan Erovnuli Liga YouTube
  • Türkiye Basketbol 1’inci Ligi: TBF TV YouTube
  • Basketbol 2’nci Ligi: TBF TV YouTube

Bu karşılaşmaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz yayınlarla sporseverlerle buluşacak.