BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Sivasspor 24 Mayıs A Spor LİNK

24.05.2023 - 16:38

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Sivasspor 24 Mayıs A Spor LİNK

Fenerbahçe ve Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında bir kez daha karşı karşıya geliyor. İki takımın mücadelesi, bu akşam saat 20.30’da başlayacak. Maçtan önce dikkat çeken aramaları şu şekilde sıralamak mümkün: Fenerbahçe maçı izle, Sivasspor maçı izle, Fenerbahçe Sivasspor canlı izle, Fenerbahçe Sivasspor canlı maç izle, Fenerbahçe Sivasspor maç izle, Fenerbahçe Sivasspor bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, A Spor link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Kupa maçı izle. Spor Ekranı ayrıcalığıyla maça dair güncel gelişmeler şimdi sizlerle!

FENERBAHÇE-SİVASSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe sivasspor afiş

Fenerbahçe-Sivasspor Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe-Sivasspor Linki Fenerbahçe ve Sivasspor’un kozlarını paylaşacağı kritik maç, A Spor ekranlarından şifresiz olarak izlenebilecek.

Fenerbahçe-Sivasspor Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe Sivasspor maçına Kadıköy Ülker Stadyumu ev sahipliği yapacak. Maçı canlı olarak takip etmek için aşağıdaki linke tıklamanız yeterlidir.

FENERBAHÇE-SİVASSPOR MAÇI CANLI TAKİP

FENERBAHÇE- SİVASSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Skor Avantajını Aldı

 fenerbahçe antrenman

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’de büyük olasılıkla şampiyonluk biletini kaçırmış gibi görünüyor. Artık bir mucize olmazsa Galatasaray şampiyonluğunu ilan etmek üzere. Fenerbahçe için bu tabloda elde kalan tek teselli ise Türkiye Kupası. Uzun zamandır bu kupayı kazanamayan Fenerbahçe, en azından sezonu bu şekilde tamamlayarak taraftarını mutlu etmeyi hedefliyor. Fenerbahçe’nin kupayı kazanması durumunda Ali Koç dönemindeki ilk resmi kupa da kazanılmış olacak. Giresunspor ve İstanbulspor maçlarında yaşanan kayıplardan sonra şampiyonluk ümitlerini tüketme noktasına getiren sarı lacivertliler, bu maça odaklanmış durumda. Sivas’ta oynanan ilk maç, 0-0 golsüz beraberlikle neticelendi.

Fenerbahçe Yarı Finale Nasıl Geldi?

 jesus

Kupanın şu anda en önemli favorisi, Fenerbahçe olarak görünüyor. Kupanın diğer yarı finalinde ise Başakşehir’in Ankaragücü’ne göre bir adım önde olduğunu söylemek mümkün. Sarı lacivertli ekip yarı finale gelene kadar toplamda 3 takımı devre dışı bıraktı. Hatırlanacağı üzere ilk etapta İstanbulspor’u Kadıköy’de yenen Fenerbahçe, sonraki turda Rizespor’u devre dışı bırakmıştı. Çeyrek finalde ise Süper Lig’in önemli ekiplerinden biri olan Kayserispor’u 4-1 gibi net bir skorla elemişlerdi. Sivas’ta oynanan yarı final ilk maçında Jesus, yedek ağırlıklı bir kadro çıkarmıştı. Fenerbahçe geçen haftayı ligde maç yapmadan geçirdi. Bu nedenle takımın fiziksel olarak iyi durumda olması yüksek bir ihtimal.

Sivasspor Çok Formsuz Bir Dönemde

 sivasspor maç afişi

Spor Toto Süper Lig’in istikrarlı takımı Sivasspor, son dönemde bu görüntüsünden uzaklaştı. Ligde kalmayı her ne kadar garantilemiş olsa da oynanan futbol ve alınan kötü sonuçlar, takımda moralleri bozmuş durumda. Son olarak Galatasaray karşısında 2-0’lık yenilgi alan Yiğidolar, müsabakada hücum anlamında etkisiz kaldı. Takımın o maçtan ziyade kupa maçını düşündüğü, Rıza Çalımbay’ın beyanlarına da yansıdı. Bu yenilgi ile beraber Sivasspor üst üste 4’üncü yenilgisini almış oldu. Maçın berabere bitmesi durumunda, finale çıkan takımı uzatmalar veya penaltı atışları belirleyecek. Sivasspor’da ciddi bir sakatlık problemi söz konusu değil.