İtalya Kupası Yarı Finalleri TRT Spor’da

30.03.2023 - 14:03

İtalya Kupası Yarı Finalleri TRT Spor’da

İtalya Kupası’nda yarı finaller TRT Spor’da başlıyor. 4-5 Nisan’daki yarı final ilk maçları ve 26-27 Nisan’daki yarı final rövanş maçları TRT Spor’da futbolseverlerle buluşuyor. 24 Mayıs’ta oynanması planlanan final maçı da TRT Spor’dan naklen yayınlanacak. Açıklanan programla “Juventus-Inter Coppa Italia yarı final maçı hangi kanalda? İtalya Kupası yarı final maçlarını nasıl izleyebilirim?” gibi sorular yanıt buldu.

İtalya Kupası’nı ilk turlardan itibaren ekranlara getiren TRT Spor, yarı final maçlarını yayınlayacağını duyurdu. Başarılı kanal, 4-5 Nisan’daki yarı final ilk maçlarını futbolseverlerle buluşturacak. Ayrıca 26-27 Nisan’daki rövanş karşılaşmaları da TRT Spor’dan naklen yayınlanacak. 

İtalya Derbisi İlk Finalisti Belirliyor

Yarı final eşleşmelerinin ilki, İtalya Derbisi’ne ev sahipliği yapıyor. Bu sezon beklentilerin altında bir sezon geçiren Inter ile Juventus yarı final için kozlarını paylaşıyor. Mücadeleler, TRT Spor’dan naklen yayınlanıyor.

Çeyrek finalde Lazio’yu geçmeyi başaran Juventus, yarı final ilk maçında Inter’i konuk edecek. 4 Nisan Salı günü 22.00’deki mücadele TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Rövanşta ise Inter, kendi evinde turu geçmeye çalışacak. 26 Nisan 22.00’deki Inter-Juventus Coppa Italia yarı final rövanş maçı da TRT Spor’da futbolseverlerle buluşacak.

1 italya kupası 30.3.23.webp      

Kupanın Sürprizi Cremonese

Bu sezon Serie A’da alt sıralardan bir türlü kurtulamayan Cremonese, kupada adını yarı finale yazdırmayı başardı. Cremonese’nin final yolundaki rakibi ise Fiorentina oldu.

Çeyrek finalde Roma’yı deplasmanda 2-1 ile geçen Cremonese, ilk maçta Fiorentina’yı konuk ediyor. Çarşamba 22.00’deki mücadele TRT Spor’da futbolseverlerle buluşuyor. UEFA Konferans Ligi’nde temsilcimiz Sivasspor’u mağlup etmeyi başaran Fiorentina ise ilk maçta avantajlı sonuç alıp, rövanşta turu geçme hesapları yapıyor. Fiorentina-Cremonese İtalya Kupası yarı final rövanş maçı, 27 Nisan 22.00’de yine TRT Spor’dan naklen yayınlanıyor.

 2 italya kupası 30.3.23.webp      

Final 24 Mayıs’ta

İtalya Kupası’nda sezon boyunca naklen yayınlara imza atan TRT Spor, final heyecanını da ekranlara taşıyacak. İtalya Kupası’nda final maçının 24 Mayıs 19.00’da oynanması planlanıyor. Bu mücadeleyi de TRT Spor’dan takip edebilirsiniz.