BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Real Madrid-Fenerbahçe Beko 29 Mart S SPORT LİNK

29.03.2023 - 18:11

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Real Madrid-Fenerbahçe Beko 29 Mart S SPORT LİNK

Eurolig’de Fenerbahçe Beko, bu akşam Avrupa’nın en zorlu deplasmanlarından birine çıkıyor. Bu akşam saat 21.45’te Real Madrid ile kozlarını paylaşacak olan Fenerbahçe Beko, ilk 4 iddiasını sürdürmek istiyor. Kritik maçtan önce dikkat çeken arama sonuçlarını şöyle sıralayabiliriz: “Fenerbahçe Beko maçı izle, Real maçı izle, Real Madrid Fenerbahçe Beko canlı izle, Real Madrid Fenerbahçe Beko canlı maç izle, Real Madrid Fenerbahçe maç izle, Real Madrid Fenerbahçe Beko bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle.“ Spor Ekranı ayrıcalığıyla güncel gelişmeleri ve canlı yayın bilgilerini okuyabilirsiniz.

REAL MADRID-FENERBAHÇE BEKO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Real Fenerbahçe beko maç afişi

Real Madrid-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Yayın Linki 

Real Madrid-Fenerbahçe Beko İzleme Linki Fenerbahçe Beko’nun Real Madrid deplasmanındaki zorlu karşılaşmasını S Sport üzerinden izleyebilirsiniz.

Real Madrid-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Takip

Eurolig’de temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Real Madrid’i deplasmanda yenerek önemli bir sürprize imza atmak istiyor. Maçı canlı takip etmek adına FB TV yayınından faydalanabilirsiniz.

REAL MADRİD-FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko Zoru Başarmak İstiyor

 motley

Eurolig’de bu sezon genel olarak başarılı bir performans gösteren Fenerbahçe Beko, bu başarısını ilk 4 ile taçlandırmak istiyor. Bilindiği gibi play-off aşamasında takımlar için ev sahibi avantajını korumak son derece önemli. Geçen hafta sarı lacivertliler Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Litvanya’nın Zalgiris takımını 87-79 ile geçti. Bu maçla beraber temsilcimiz Eurolig’de 18’inci galibiyetine ulaşmış oldu. Takımda özellikle Nigel Hayes Davis’in 19 sayısı galibiyette epey etkili oldu. Bu maçta aynı zamanda yeni transfer Dorsey de etkili bir performans gösterdi.

Fenerbahçe Beko’da Eksikler

 fenerbahçe beko real eksikler

Fenerbahçe Beko Zalgiris maçından sonra Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig’de pazar günü Tofaş ile karşılaştı. Liderliği daha önce Türk Telekom’a kaptıran Fenerbahçe Beko, Tofaş yenilgisinden sonra zirveden bir adım daha uzaklaşmış oldu. Normal sezonu tepede bitirmek isteyen Fenerbahçe Beko, küme düşmeme mücadelesi veren Tofaş’a 94-89 kaybetti. Maçın son çeyreğinde özellikle Edwards’ın katkıları, takımın maça ortak olmasını sağladı. Fakat maçta asıl öne çıkan isim, attığı 32 sayı ile Motley oldu. Bu arada Real deplasmanına sakatlıkları bulunan Wilbekin, Pierre, Melih ve Metecan götürülmedi.

Real Madrid Liderliği Kovalıyor

 hezonja real madrid eurolig

Real Madrid, ciddi eksikleri olan Fenerbahçe Beko karşısında net favori durumunda. Ligin ilk yarısında oynanan maçı da Real 71-85 kazanmayı bilmişti. Son 5 Eurolig maçının 4 tanesinde Real’in yüzünün güldüğünü görüyoruz. İspanya temsilcisi Eurolig’de çıktığı 30 maçın 21 tanesinden galip ayrıldı. Olympiacos’un hemen arkasında yer alan Real, son maçında Eurolig’in çaylağı olan Virtus Bologna’yı farklı geçti. Bu maçta Hezonja ve Yabusele toplamda 50 sayıya doğrudan katkı verdi. Hafta sonu İspanya ACB’de iseFuenlabrada’yı 78-102’lik skorla geçmeyi bildiler. Real, zirve adına kalan 4 haftada maçlarını kazanıp lider Olympiakos’un kaybetmesini bekleyecek.