BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Anadolu Efes-Bologna 30 Mart S SPORT LİNK

30.03.2023 - 16:16

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Anadolu Efes-Bologna 30 Mart S SPORT LİNK

Eurolig’de çift maç haftasına galibiyetle başlayan Efes, bu akşam İtalya’nın Virtus Bologna takımını ağırlıyor. Saat 20.30’da başlayacak olan kritik müsabakadan önce dikkat çeken aramalar şu şekilde: Anadolu Efes maçı izle, Virtus Bologna maçı izle, Anadolu Efes Virtus Bologna canlı izle, Anadolu Efes Virtus Bologna canlı maç izle, Anadolu Efes Virtus Bologna maç izle, Anadolu Efes Virtus Bologna bedava maç izle, Anadolu Efes maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Spor Ekranı kalitesiyle maça dair güncel gelişmeleri okuyabilirsiniz.

ANADOLU EFES-BOLOGNA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

efes bologna

Anadolu Efes-Bologna Maçı Canlı Yayın Linki 

Anadolu Efes-Bologna İzleme Linki Anadolu Efes ve Virtus Bologna takımlarının karşı karşıya geleceği maç S Sport ekranlarında olacak.

Anadolu Efes-Bologna Maçı Canlı Takip

Ergin Ataman önderliğindeki Anadolu Efes, Bologna’yı yenerek play-off umutlarını canlı tutmak istiyor. Maç istatistiklerini takip etmek isteyenler Eurolig’in resmi sitesinden yararlanabilir.

ANADOLU EFES BOLOGNA MAÇI CANLI TAKİP

Efes Milano’yu Rahat Geçti

 efes milano maçı

Son dönemde Eurolig’in en başarılı takımlarından biri olan ve kalitesini üst üste kazandığı 2 şampiyonlukla pekiştiren Anadolu Efes, bu sezon ise büyük bir düşüş içinde. İlk 8’de olma ihtimali oldukça zayıflayan lacivertli beyazlılar, kalan 3 maçını da kazanmak ve diğer maçların sonuçlarını beklemek zorunda. Efes’in tek avantajı kalan maçların tamamını da İstanbul içinde oynayacak olması. Milano maçında o özlenen coşku ve istek fazlasıyla vardı. Fakat bu etkili oyun için bir nebze geç kalınmış olabilir. Hatırlanacağı gibi Ergin Ataman, kaybedilen Alba maçından sonra bu senenin kendileri için tamamlandığını ifade etmişti. Fakat hala az da olsa bir play-off şansından söz etmek mümkün. Efes’in Milano’yu 20 farkla yendiği maçta takımın 3 süper yıldızından da eşit düzeyde katkı gelmesi oldukça değerliydi. Efes’in aynı coşkuyu bu maça da yansıtması bekleniyor.

Play-Off Hesapları Ne Durumda?

 efes pleiss

Anadolu Efes, Milano karşısında kazanarak play-off ümitlerini diri tutmayı başardı. Fakat anımsatmak gerekiyor ki mevcut hesaplamalar içerisinde temsilcimizin şansı oldukça düşük. Efes play-off yolunda Baskonia, Zalgiris ve Partizan takımları ile kapışıyor. Baskonia’nın oynadığı 3 maçtan 2 tanesini kaybetmesi durumunda, kalan maçlarını kazanmak şartıyla Efes play-off oynayabilecek. Ne yazık ki Baskonia’nın görece kolay bir fikstürü bulunuyor. Aynı şekilde Partizan’ın da kalan 3 maçın 2 tanesini kaybetmesi, Efes ile galibiyet sayılarının eşitlenmesi demek. Fakat Partizan’ın Efes’e karşı ikili averajda net bir üstünlüğü var. Kısacası Efes’in kalan 3 maçı da kazanması kesinlikle yeterli olmayacak. Baskonia, Partizan ve Zalgiris takımlarının alacağı sonuçlar, Efes’in bir anlamda kaderini belirleyecek.

Bologna Ağır Bir Yenilgi Aldı

 bologna eurolig

Virtus Bologna, Eurolig’de ilk sezonunda pek de başarılı olamadı. Bütçe açısından ligin en potansiyelli takım olduğunu anımsatalım. Bu nedenle Virtus Bologna’yı ileride üst sıralarda görmek pek de sürpriz olmayacaktır. Önemli starlarına rağmen iyi bir kimya yakalayamayan İtalyan takım, özellikle savunma problemlerini çözmekte epey zorlandı. Ligin ilk yarısındaki maçı Efes deplasmanda 80-85 kazanmıştı. Lacivert beyazlı ekibimiz bu maçın da net favorisi. Bologna çift maç haftasının ilk ayağında çok ağır bir yenilgi aldı. Virtus Bologna, Maccabi’ye 111-80 yenilirken İtalyan ekip, bu sezonki 18’inci mağlubiyetini almış oldu.