2022/23 Basketbol Süper Ligi 23’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

29.03.2023 - 14:30

2022/23 Basketbol Süper Ligi 23’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Basketbol Süper Ligi 23’üncü haftasında yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. Gerek play-off gerekse kümede kalma savaşının nefes kestiği Basketbol Süper Ligi’nde her hafta olduğu gibi 23’üncü haftada da iki karşılaşma şifresiz ekranlara gelecek. Mücadeleleri, beIN Sports Haber ekranlarından takip edebilirsiniz.

Basketbol Süper Ligi’nde sezon başından bu yana her hafta iki karşılaşma şifresiz ekranlara geliyor. Uzun yıllardır devam eden şifresiz maç geleneğini bu sezon beIN Sports Haber üstlendi. Geçtiğimiz saatlerde 23’üncü haftanın programını açıklayan kanal, yine iki mücadeleyi yayın akışına aldı.

Merkezefendi Belediyesi Son 8 İç Saha Maçını Kazandı

Bu sezonun etkileyici ekiplerinden Merkezefendi Belediyesi, özellikle iç sahada gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Son 8 iç saha maçını kazanan ve bu sezon iç sahada gösterdiği performansla play-off hattına yaklaşan Merkezefendi Belediyesi, Pınar Karşıyaka önünde bu seriyi devam ettirmek istiyor.

Pınar Karşıyaka ise geçtiğimiz hafta üçüncü sıradaki yerini perçinlemek için kritik bir maça çıktı. Türk Telekom önünde istediği oyunu parkeye yansıtamayan Pınar Karşıyaka, mağlubiyetle ayrıldı. Bu sezonki 6’ncı mağlubiyetini alan Pınar Karşıyaka, Merkezefendi Belediyesi önünde kazanarak bu mağlubiyeti telafi etmeye çalışacak.

Ligin iyi basketbol oynayan iki ekibi 23’üncü haftada karşı karşıya geliyor. Merkezefendi Belediyesi ile Pınar Karşıyaka arasındaki mücadele, Cumartesi 18.00’den itibaren beIN Sports Haber’de

1 bsl 29.3.23.jpg      

İki Taraftan Birinin Serisi Son Bulacak

Darüşşafaka geçtiğimiz hafta Bahçeşehir Koleji’ni mağlup ederek ligde üst üste ikinci galibiyetini aldı. Darüşşafaka’nın aldığı bu galibiyet onu play-off hattında rahat bir noktaya getirdi. Alınacak bir galibiyet daha Darüşşafaka’nın 9’uncu sıra ile farkı iki galibiyete çıkarması anlamına gelecek.

Büyükçekmece ise üst üste aldığı üç galibiyetle 8’inci sıraya yükseldi. Anadolu Efes galibiyetinin ardından geçtiğimiz hafta Petkimspor’u mağlup eden Büyükçekmece, zorlu Darüşşafaka deplasmanında da kazanarak play-off için dev bir adım atmak istiyor.

Play-off hattını yakından ilgilendiren mücadelede Darüşşafaka’nın konuğu Büyükçekmece. Bu keyifli mücadele, Pazartesi 18.00’den itibaren beIN Sports Haber’de.