BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Türkiye-Hırvatistan 28 Mart TRT LİNK

28.03.2023 - 17:59

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Türkiye-Hırvatistan 28 Mart TRT LİNK

Euro 2024 Elemeleri D Grubu kapsamında Türkiye ve Hırvatistan milli takımları karşı karşıya geliyor. Bursa Timsah Arena’da saat 21.45’te oynanacak kritik maçtan önce dikkat çeken arama sonuçları şu şekilde sıralanıyor: Hırvatistan maçı izle, Türkiye maçı izle, Türkiye Hırvatistan canlı izle, Türkiye Hırvatistan canlı maç izle, Türkiye Hırvatistan maç izle, Türkiye Hırvatistan bedava maç izle, Türkiye maçı canlı izle, TRT link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri. Karşılaşmayla alakalı güncel gelişmeler Spor Ekranı ayrıcalığıyla sizlerle!

TÜRKİYE-HIRVATİSTAN MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

kuntz

Türkiye-Hırvatistan Maçı Canlı Yayın Linki 

Türkiye-Hırvatistan İzleme Linki Türkiye A Milli Futbol Takımı ve Hırvatistan’ın karşı karşıya geleceği grup müsabakasını TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Türkiye-Hırvatistan Maçı Canlı Takip

Türkiye, grupta doğrudan rakibi olarak gördüğü Hırvatistan ile final tadında bir maça çıkıyor. Tribünlerin önemli biri atmosfer yaratması beklenen maçı, UEFA’nın resmi sitesinden istatistiksel açıdan takip edebilirsiniz.

TÜRKİYE-HIRVATİSTAN MAÇI CANLI TAKİP

Türkiye İyi Başladı

 kerem milli takım

Kuntz önderliğindeki Türkiye A Milli Futbol Takımı, grubunda oynadığı ilk maçta Ermenistan deplasmanına çıktı. Politik nedenlerle gergin geçmesi beklenen maça ev sahibi ekip oldukça iyi başladı. Ermenistan erken dakikalarda golü bulup 1-0 öne geçse de ekibimiz bu gole Orkun ile karşılık verdi. İkinci yarıda baskıyı artıran A Milliler, Kerem ile galibiyet golünü bulmayı başardı. Grup maçlarına etkileyici bir başlangıç yapan Türkiye, ikinci maçta güçlü Hırvatistan’ı ağırlayacak. Liderliği elde etmek adına büyük öneme sahip olan maçta, Hırvatistan’ın bir adım önde gösterildiğini söyleyebiliriz.

Hırvatlar Son Anda Yıkıldı

 hakan çalhanoğlu

Hırvatistan, Avrupa’nın en önemli temsilcilerinden biri olarak kabul görüyor. Takımın ne denli potansiyelli olduğunu, son dönemde büyük turnuvalarda elde ettiği başarılarda görmek mümkün. 2018 Dünya Kupası’nda finale çıkma başarısı gösteren Hırvatistan, bu sene Katar’da düzenlenen organizasyonda ise Brezilya’yı geçerek Arjantin ile yarı finalde oynamıştı. Euro 2024 Elemeleri’nde milli takımımızla aynı grupta mücadele verecek olan Hırvatistan, ilk maçta sürpriz bir puan kaybı yaşadı. Hırvatlar maçta öne geçmesine rağmen Galler’in son saniyelerde bulduğu gole engel olamadı. Takımda Vlasic, Perisic ve Kramaric gibi etkili isimler bulunduğunu anımsatalım.

Son Resmi Maçı Biz Kazanmıştık

 arda güler türkiye hırvatistan

Türkiye ve Hırvatistan milli takımları son dönemde sık sık karşı karşıya gelme şansı buldular. Özellikle 2008 yılında düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası’nın çeyrek finalinde milli takımımızın Hırvatistan ile oynadığı maç, hala hafızalardan silinmiş değil. Avrupa’nın kadro kalitesi açısından en istikrarlı takımlarından biri olan Hırvatistan’a karşı oynadığımız son resmi maçını 1-0 kazanmıştık. İki takım arasında 2020 yılının sonlarına doğru bir dostluk maçı oynanmıştı. Gol düellosuna sahne olan maç 3-3 sonuçlanmıştı. Bu iki takım hatırlanacağı üzere Euro 2016’da da aynı grupta mücadele etmişti. Maçı 1-0 kaybeden takımımız, gruptan çıkma ihtimalini de mucizelere bırakmıştı.