BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Anadolu Efes-Olimpia Milano 28 Mart S SPORT LİNK

28.03.2023 - 16:16

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Anadolu Efes-Olimpia Milano 28 Mart S SPORT LİNK

Eurolig’de bu sene büyük bir hayal kırıklığı yaratan Anadolu Efes için play-off artık çok uzak bir olasılık. Kalan 4 maçından da galibiyet çıkarmayı hedefleyen temsilcimiz, bu akşam saat 20.30’da Olimpia Milano ile oynayacak. Maç öncesi dikkat çeken aramaları şu şekilde sıralayabiliriz: Anadolu Efes maçı izle, Milano maçı izle, Milano Anadolu Efes canlı izle, Milano Anadolu Efes canlı maç izle, Milano Anadolu Efes maç izle, Milano Anadolu Efes bedava maç izle, Anadolu Efes maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Müsabakaya dair güncel gelişmeler şimdi sizlerle.

ANADOLU EFES OLIMPIA MILANO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

efes milano

Anadolu Efes Olimpia Milano Maçı Canlı Yayın Linki 

Anadolu Efes Olimpia Milano İzleme Linki Anadolu Efes ve Olimpia Milano takımlarının karşı karşıya geleceği kritik maçı S Sport üzerinden izleyebilirsiniz.  .

Anadolu Efes Olimpia Milano Maçı Canlı Takip

Temsilcimiz Anadolu Efes, Olimpia Milano’yu Sinan Erdem Salonu’nda ağırlıyor. Maçı canlı takip etmek isteyenler aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilir.

ANADOLU EFES OLIMPIA MILANO MAÇI CANLI TAKİP

Efes İşi Mucizelere Bıraktı

 larkin

Ergin Ataman önderliğindeki Efes’te artık bir dönem kapanıyor gibi görünüyor. Bu sene gelen başarısızlıktan sonra başta koç Ergin Ataman olmak üzere önemli isimlerin takımdan ayrılması sürpriz olmayacaktır. Üst üste 3’üncü şampiyonluğu amaçlayan Efes’te işler pek de yolunda gitmedi. Bir türlü istediği ritmi ve coşkuyu yakalayamayan Efes, istikrarsız sonuçların bedelini play-off dışı kalarak ödemek üzere. Artık Efes için play-off oldukça minik bir olasılık. Hatta koç Ataman, kaybedilen Alba Berlin maçından sonra bunun sinyallerini açık açık verdi. Efes kendisi için kolay geçmesi beklenen Alba maçını kaybederek bir anlamda intihar etti. Şu anda 10’uncu basamakta  yer akan ekibimizin 14 galibiyeti bulunuyor.

Ligde Rahat Kazandılar

 larkin

Anadolu Efes’te alınan kötü sonuçlardan sonra takım içindeki sorunlar da ayyuka çıktı. Son dönemde Clyburn ve Larkin’in sosyal medya paylaşımları, aile içi sorunların ciddi boyutlarda olduğunu gösterdi. Takım içi bazı problemlerin parkeye net şekilde yansıdığı anlaşılıyor. Son 2 sezonun şampiyonu olmasına rağmen bu sezon ilk 8’e bile girememe tehlikesiyle karşı karşıya olan takımımız, son 4 maçını da kazanıp diğer sonuçları bekleyecek. Matematiksel şansı devam etse de oyuncu grubunun ve koçun inancı oldukça düşük. En azından parkeye yansıyan enerji, bu düşünceyi fazlasıyla pekiştiriyor. Efes geçen hafta sonu Konyaspor ile deplasmanda karşılaştı ve parkeden 83-99 galip ayrıldı. Bu maçta Doğuş kesin olarak yok ancak Dunston’ın durumu maç saati netleşecek.

Milano Kazanmayı Sürdürüyor

 milano

Olimpia Milano takımı, üst üste gelen mağlubiyetlerle Eurolig’in dibini görmüştü. Ancak Messina önderliğindeki takım müthiş bir ivme yakaladı ve durdurulması güç bir seri yakaladılar. Bu kazanma serileri, onları bir anda play-off için iddialı konuma getirdi. Şu anda Efes ile aynı galibiyet sayısında olmalarına rağmen momentum açısından Efes’in önündeler. Milano bu sezon play-off oynarsa, Eurolig’de son dönemin en önemli geri dönüşüne imza atmış olacaklar. Olimpia Milano takımında Hall, Datome, Pangos gibi isimlerin kadroda yer almadığını görüyoruz. Son hafta Bayern ile İtalya’da karşılaşan Milano, rakibini adeta ezip geçti. Sezonun ilk yarısındaki maçı Efes 51-80 gibi ezici bir skorla geçmişti. Bu onur kırıcı maçtan sonra Milano’nun nasıl tepki koyacağı merak konusu.